≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ćerka Mirke i Vujadina Savića trenira fudbal, ali deda nije najsrećniji: "Nije mi drago, to je faza"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Hrabra je i srčana na terenu i uprkos duelima i padovima ne skida osmeh sa lica - rekla je Mirka

  • 0
Vujadin Savić, Mirka Vasiljević Foto: ATA Images

Fudbaler Vujadin Savić i Mirka Vasiljević mogu se pohvaliti još jednim članom porodice u sportskim vodama, i to ćerkom Adrijanom koja je odlučila da trenira fudbal.

Legendarni fudbaler Crvene zvezde, Dušan Savić, nije bas najsrećniji što njegova unuka želi da se bavi ovim sportom.

Naime, on smatra da je sve to dečija faza koju će prevazići, a mala Adrijana je odlučila da trenira fudbal u ŽFK Brodaracm prenis Informer.

- Nije mi drago, ja ne volim ženski fudbal. Fudbal je zavolela zbog braće. Ovo je verovatno samo faza, ona je samo dete. Ne verujem da će joj fudbal dugo biti aktuelan - rekao je deda, a na pitanje da li bi voleo da je vidi u Zvezdinom dresu odgovara: "Uopšte ne razmišljam o tome".

Mirka je pak otkrila da je ona počela za početak da igra fudbal sa braćom po kući.

-  Ona je fudbal počela da igra sa braćom po kući. Odrasla je uz oca i dedu fudbalere i dva brata, od samog početka je okružena loptama. U početku su se Vujadin i Dušan protivili njenim željama da igra fudbal, smatrali su da su neke druge stvari za devojčicu. Kada su tata i deda popustili, njenoj sreći nije bilo kraja. Rado ide na treninge. Hrabra je i srčana na terenu i uprkos duelima i padovima ne skida osmeh sa lica. Ako se opredeli za ovaj sport, mi joj nećemo stajati na putu. Bićemo uz nju kao naši roditelji uz nas u našim počecima - kaže Mirka Vasiljević za Informer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA