Vreme čitanja: oko 1 min.

Dejan poštuje sve običaje tokom Ramazana: Dragojević darivao okupljene, ovim potezom sve oduševio

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dejan se ponovo oglasio na svom Instagramu

  • 8

Pobednik Zadruge, Dejan Dragojević, otputovao je u Meku, kako bi posetio džamiju za vreme Ramazana, a sada se ponovo oglasio otkrivši detalje.

Naime, Dejan se oglasio na Instagramu i otkrio kako poštuje jedan od običaja za vreme praznika, a odnosi se na darivanje.

Dragojević je poneo urme i nudio ih ljudima uz osmeh, što je mnoge oduševilo, a u ovome su ga podržali mnogi pratioci na Instagramu.

- Onaj ko bude uradio koliko trun dobra – videće ga, a onaj ko bude uradio koliko trun zla – videće ga. Nikad nije kasno. Imate priliku koju nema svako iskoristi ove dane - napisao je Dejan.

Podsetimo, Tamara Đurić je za Telegraf prokomentarisala ovaj Dejanov potez, istakavši da je Dejan zbog strasti "prodao Boga i da treba u najmanju ruku sam sebi da oduzme život".

- To sam uradila zato što nam propagira veru, a ni sam ne zna kom se Bogu moli! Poturica! Svačiju ja veru poštujem, ali ne božijim preletačima. Vera nije stvar izbora. Sa kojom se rodiš, sa tom i umireš. Sa ovakvim ponosom priča čovek koji je zbog strasti, da ne kažem nešto drugo, prodao Boga, treba u najmanju ruku sam sebi da oduzme život. Znam da je to greh u našoj veri, ako u njihovoj nije, neka požuri! - obrazložila je Tamara svoje mišljenje za Telegraf.rs.

Video: Dejan Dragojević se snimao u džamiji: Nakon razvoda od Dalile zadržao veru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Decko

    29. mart 2023 | 22:22

    Je pukao kao lajsna😀

  • anjaaaaa

    29. mart 2023 | 23:19

    Prodao veru za veceru.

  • Dixi

    29. mart 2023 | 22:47

    Kad si već veru promenio valjda sa tim i ime treba da se menja. NE PRILIČI DA SE ZOVEŠ dejan mislim da bi ti lepo pristajalo Husein.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA