Vreme čitanja: oko 1 min.

"Meni javljaju da je Mladen sa drugom": Jelena Pešić prvi put o braku sa Vuletićem, iznela šok detalje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mnogi su im predviđali krah, ali oni i dalje snažno opstaju

  • 0
Jelena Pešić i Mladen Vuletić venčanje Foto: ATA Images

Bivša zadrugarka Jelena Pešić u braku je sa Mladenom Vuletić, a sada je prvi put progovorila o stvarima koje su joj se dešavale.

Naime, kako je ona istakla, mnogi su pokušavali da stuše ono što su marljivo gradili, porukama i smicalicama, pokušavajući da im ugroze brak.

- Ljubomora je nešto što je normalno, ali samo mora granica da se zna. Pokušali su mnogi da se mešaju u naš odnos, da pišu, da nas rastave, ali nisu uspeli. Prevazišli smo nas dvoje takve ljude. Svesni smo ko sve može da stoji iza tastature. Dešavalo se da meni javljaju da je Mladen sa drugom, a on i ja zajedno čitamo poruku. Prošli smo mnoge stvari , pogotovo Mladen, da bi sada padali na iskušenja i nadam se da će tako i ostati. Ja volim što sam se udala za čoveka koji je prošao sve što je trebalo i koji je sada maksimalno posvećen porodici - priča Pešićeva.

Jelena dodaje preko čega nikada ne bi prešla.

- Nikad ne bih oprostila izdaju, prevaru, baš nikada. U tom slučaju ne zanimaju me nikakvi smrtni gresi, samo odeš i ćao! Nema priče, nema razgovora, nema više mene, a gde ćes veću kaznu u životu nego mene da izgubiš - iskrena je Jelena za "Informer".

Video: Jelena Pešić i Mladen Vuletić uživaju na medenom mesecu: Bivša zadrugarka pokazala svoje vitke noge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA