≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića došla u Beograd, pa otišla pravo kod Lepe Brene: Evo kako uživa kod drugarice

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivša pevača Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, ponovo će se suočini sa njim na sudu

  • 2
Lepa Brena, Prinskrin: Facebook/Mirjana Antonović

Bivša ljubavnica pevača Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, ponovo će se suočiti sa njim na sudu.

Ona je tim povodom stigla u Beograd, a odsela je kod svoje dugogodišnje prijateljice Lepe Brene. Mirjana je veoma aktivna na društvenim mrežama, te je sada pokazala i kakva je poznata regionalna zvezda kao domaćica.

- Nećete verovati, ne ignorišem vaše poruke, već me Brena pustila da spavam do tri po podne i sad pijem kafu - napisala je Antonovićeva uz fotografiju.

Podsetimo, Miroslav i Mirjana su bili zajedno pre 30 godina, iako je pevač tada uveliko bio u braku. Ona je sada na sudu sa pevačem zbog dokazivanja očinstva sina Devina.

Ona se nedavno oglasila na Instagramu, te tada obavetsila sve da sledi još jedno suđenje.

- U ponedeljak idem za Beograd. Volela bih jednom da idem bez nekih obaveza. Sve ovo skupa sa Miroslavom je ismevanje sudstva i celokupne nacije. Miroslav je u medijima rekao: "Ćeraćemo se". Ne znam šta mu to znači, ali mi ružno zvuči. Ćera se sa rođenim sinom - napisala je Mirjana na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Map

    30. mart 2023 | 11:17

    I Kice Slabinca

  • Ceki

    31. mart 2023 | 00:29

    Ovoj fale pare očigledno, posle 30 godina traži starateljstvo, što nije odma tražila po rodjenju, nego finansijer u Kanadi otputovao, pa daj sledeću rezervu? Ko zadnja sponzorusa!! Sin joj odavno punoletan neka traži sam tatu ako ima potrebe nego mama će da pomogne čoveku od 30 godina, zaista su nebulozni i dosadni, a I Brena spušta se na njihov nivo. Njih sve u zadrugu 10.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA