Vreme čitanja: oko 1 min.

Bokiju 13 završena operacija, ali je još uvek u životnoj opasnosti: "Ostalo je 15% želuca"

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je istakao da pacijenti sa ovakvim operacijama moraju da imaju strogu dijetu

  • 1
Boki 13 Printskrin: Youtube/kanal 5 TV

Kontroverzni makedonski pevač i multimedijalna ličnosti, Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, nalazi se trenutno u bolnici "Sveti Naum Ohridski Skoplje".

Naime, kako se navodi, njegova operacije je uspešno završena i odstranjeno mu je 90 odsto želuca, što je potvrdio i doktor Jovanov.

- Uradili smo subtotalnu resekciju želuca. Uklonjena su tkiva sa prekanceroznim sastava. Bila je to duga i teška operacija, nakon koje je pacijent u životnoj opasnosti, jer ne znamo kako će postoperativni tok teći. Jovanovski nije pri svesti i nije na aparatu. Skoro ceo želudac je uklonjen, možda 10 odsto, ostalo je najviše 15 odsto želuca - rekao je za "Sloboden pećat" dr Jovanov, jedan od hirurga koji su uradili intervenciju.

On je istakao da pacijenti sa ovakvim operacijama moraju da imaju strogu dijetu, da jedu 10 puta dnevno sa vrlo malim količinama mešane hrane i da budu na stalnoj terapiji.

Podsetimo, Bojan se nalazi u zatvoru "Idrizov", jer je osuđen na devetogodišnju zatvorsku kaznu za slučaj "Reket".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA