Vreme čitanja: oko 3 min.

Jovana i Željko Joksimović gosti Harisa Džinovića u novoj epizodi "Muštuluka" - Nedelja u 21 sat na UNA TV

Vreme čitanja: oko 3 min.

Glas Harisa Džinovića rado se sluša u svakom trentuku, a od nedavno, i njegovo kulinarsko umeće netremice se gleda svake nedelje u 21 sat na UNA televiziji u domovima širom regiona

  • 0
Željko i Jovana Joksimović Foto: Promo/ Aleksandar Krstović

Šou "Muštuluk" niže pozitivne reakcije, a proslavljena muzička legenda pokazao se kao vrhunski gastronom i odličan domaćin koji uživa u spremanju specijaliteta, dobroj atmosferi i u društvu svojih prijatelja.

-Za koliko sam samo muštuluka čuo noću jer sam oduvek bio noćobdija, a dobra vest kao dobra pesma, ne bira vreme. Dobra vest uveseljava i razgaljuje sve one kojih se tiče, a deliti radost sa nekim je svojevrsna umetnost za koju nije potrebna posebna veština već vrlina. Muštuluk treba znati pozlatiti. Dobrih gostiju će biti sigurno kao i pesme i hrane, a kakav sam voditelj to procenite sami. Znam samo da sam se kao domaćin, mislim, dokazao jer dosta je ljudi prošlo kroz moj život i moj dom. Svako od nas je u životu ostavio trag, a da li su ti tragovi tihi ili bučni, zavisi valjda od karaktera - kaže Haris.

Haris Džinović, Una TV Foto: Promo/ Aleksandar Krstović

A gosti u drugoj emisiji ove nedelje u 21 sat na UNA TV napraviće upravo dinamičnu i varničnu atmosferu: red kuvanja i pesme začiniće izuzetno zanimljivi razgovori domaćina i poznatog bračnog para koji će nam u potpunosti dočarati atmosferu druženja i razgovora kada su van svetla reflektora.

Raskošno i ekstravagantno jelo Haris će ovog puta pripremati posebno za svoje dugogodišnje prijatelje – Jovanu i Željka Joksimovića. Osim tajne spremanja sočne i ukusne ribe po sicilijanskom receptu, saznaćemo i niz pikantnih detalja, zašto se Željko jedino svađa sa Harisom na estradi, šta Jovana iskreno misli o Harisu i kakva je Melina kuvarica, koliko dugo traje njihovo prijateljstvo i ko popušta u žučnim raspravama. Poznati bračni par neće se ustručavati da oštro razmeni mišljenje na mnoge teme, saznaćemo zašto Haris i Željko prevrću očima kad god Jovana poručuje pesme, kako su njene muzičke želje u emisiji otvorile polemiku i predavanje i šta je Željko tražio od Jovane da mu kaže kad završi jutarnji program i uđe u kuću.

Haris Džinović, Una TV Foto: Promo/ Aleksandar Krstović

Zanimljive razgovore i prisećanje na neka prošla vremena, ulepšaće predivni glasovi dva vrsna pevača. Željko i Haris imaju poseban spoj kad zapevaju i svoje uživanje u muzici preneće i na gledaoce UNA televizije pevajući najlepše pesme najvećih muzičkih legendi. "Ovo će biti posebno veče, a oživećemo i neke muzičke legende i prisetiti se šta je ono što traje uprkos vremenu", nagovestio je Haris.

Haris Džinović, Una TV Foto: Promo/ Aleksandar Krstović

UNA TELEVIZIJA dostupna vam je u:

SRBIJA 🇷🇸
Na teritoriji Beograda - GRADSKA TELEVIZIJA na poziciji 11 set top box alotment Avala
MTS Iris (na poziciji 125)
Supernova (na poziciji 25)
Orion Telekom (na poziciji 11)
BeotelNet (na poziciji 11)
Yettel Hipernet (na poziciji 14)
Sat Cable (na poziciji 47)
KBC NET (na poziciji 11)
NEXT (na poziciji 24)
JOTEL (na poziciji 27)
BOSNA I HERCEGOVINA 🇧🇦

MUX D digitalnog emitovanja (na poziciji 2)
MTEL (na poziciji 22)
Supernova (na poziciji 19)
HomeTV – Eronet (na poziciji 30)
MAX TV (na poziciji 20)
WIRAC (na poziciji 22)
TERC KTV (na poziciji 130)
MEDIASKY (na poziciji 25)
AMBNET (na poziciji 12)
STOKIĆ KDS (Doboj) (na poziciji 24)
MISS KDS (Bihać) – (na poziciji 158)
KTV E-G-E (na poziciji 12)
DINNET (na poziciji 30)
TXTV (na poziciji 130)
Global IPTV (na poziciji 9 u BIH i poziciji 4 u RS)
CRNA GORA 🇲🇪

MTEL ME (na poziciji 112).

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA