Vreme čitanja: oko 1 min.

Breskvica i Teodora iskopirale spot Rade Manojlović? Šok optužbe na račun pevačica, a evo i o čemu se radi

Vreme čitanja: oko 1 min.

U pitanju je spot za Radinu pesmu "Pola dva" koju je pevačica snimila 2017. godine

  • 2
Teodora Džehverović, Rada Manojlović, Anđela Ignjatović Breskvica Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Nikola Tomić

Pevačica Elena Kitić nedavno je optužila koleginicu Mahrinu da je iskopirala pojedine kadrove iz njenog spota, a strasti na estradi se i dalje ne smiruju.

Sada su na udaru i Teodora Džehverović i Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, a razlog je takođe navodno kopiranje spota.

Naime, one su optužene, od strane korisnika društvenih mreža, da su ukrale, tačnije Teodora, kostim iz spota Rade Manojlović.

@rada_manojlovic_queen Hmm? Slucajnost ? #radamanojlovic #balkan #hrvatska #srbija #bosna #crnagora #makedonija #njemacka #austrija #foryoupage #poladva #drif #teodoradzehverovic #breskvica ♬ Pola dva - Rada Manojlovic

U pitanju je spot za Radinu pesmu "Pola dva" koju je pevačica snimila 2017, a kadrovi gde Rada kao Uma Turman u filmu "Kill Bill" ubija mačem sve oko sebe, pojavljuju se i u spotu Breskvice i Teodore, gde pevačice imaju identične poteze.

Verni fanovi Manojlovićeve su odmah prepoznali sličnost i spojili dva i dva, a komentarima se ne vidi kraj na društvenoj mreži TikTok.

Snimak pogledaj u okviru teksta.

Video: Sitno, sitno, sitnije: Rada Manojlović zavrckala, pa zamalo da ostane bez suknje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA