Vreme čitanja: oko 1 min.

Pretučeni pevač iz Novog Pazara ima hit koji cela Srbija obožava, a napisao ga je u toaletu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Redžep iznajmljuje apartmane, piše poeziju i druži se sa sinom

  • 1
Lepi, Redžep Redžepović Printskrin: Youtube, Iza oblaka

Pevač iz Novog Pazara Redžep Redžepović, pretučen je tokom prošle noći, a javnosti je postao poznat po pesmi "Iza oblaka".

Pesma je objavljena pre više od jedne decenije, a spot je preplavio društvene mreže tada a na Ju tjubu je pogledam više od četiri miliona puta.

On je jednom prilikom i objasnio kako je nastao njegov najveći hit.

- Odem ja u toalet i onako vršim nuždu, a smrdi unutra, to je katastrofa. Pogledam gore, kroz rešetke i vidim plavo, prelijepo nebo i vidim jedan mali oblačak. I onda mi dođu riječi 'Iza oblaka, sunce sjajno sija' a onda se sjetim moje Njemice, tadašnje djevojke i dođe mi 'Čija si, noćas, čija?'" - pričao je svojevremeno Lepi.

Lepi živi prilično skroman život u Novom Pazaru daleko od očiju javnosti.

Redžep iznajmljuje apartmane, piše poeziju i druži se sa sinom. Dvadeset godina je živeo u Nemačkoj, radio na građevini, a kasnije tamo imao i svoju firmu. Mnogi ga znaju i pod nadimkom Lepi, a danas je vlasnik i nekoliko apartmana pod istim nazivom.

Podsetimo, ovaj novopazarski pevač je navodno već duže vreme u sukobu sa određenim službenicima iz PU Novi Pazar, čak se sa jednim i fizički obračunavao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D. M.

    3. april 2023 | 17:16

    Ja taj vaš " hit" nečuh nikad ranije, ali posle vašeg teksta reših da ga čujem i ja, čisto da ne bih kaskao za CELOM Srbijom. Posle petnaestak sekundi slušanja tog vašeg "hita" zaključih da je to sasvim dovoljno, i da nema potrebe da je čujem ikada više.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA