≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sindi progovorila o krvavoj patnji nakon što su joj oduzeli dete: "Odvojiti majku od deteta je tragično"

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Meni je oduzeto starateljstvo nad detetom kada je ćerka imala četiri i po godine - rekla je ona

  • 0
Ivana Stamenković Sindi Printskrin: RTV Pink

Pevačica i članica grupe "Models", Ivana Stamenković Sindi, doživela je užasnu patnju kada joj je pri razvodu oduzeto dete.

Naime, dete je pripalo ocu, što je i te kako redak slučaj, a ona je sada progovorila o borbi za svoju naslednicu.

- To je jednostavno situacija koju ne možete da prevaziđete, ne možete da se odreknete svog deteta i niko ne može da vas uteši u tom momentu. To su zaista teške stvari koje mogu da razumeju samo žene kojima se to desi, niko drugi - počela je priču Sindi, a potom sa knedlom u grlu progovorila o najtežoj borbi.

- Meni je oduzeto starateljstvo nad detetom kada je ćerka imala četiri ipo godine i to je bio težak period u mom životu, ali sada je iza mene jer je Petra velika devojčica koja danas ima trinaest godina. Nas dve imamo fenomenalan odnos, ali u tom trenutku odvojiti majku od deteta je zaista bilo tragično. To je ružan deo mog života koga više ne želim ni da se sećam - istakla je pevačica.

Nakon teškog perioda i burnog razvoda Sindi ne krije da njena bitka i dalje traje, ali kako i sama priznaje najgore je prošlo.

- Ja sam se u to vreme najviše plašila da to sve ne ostavi neke psihičke posledice na dete jer je ona bila baš vezana za mene. Zato sam joj u to vreme govorila da mama ima mnogo posla i da zbog toga mora da bude više kod oca. Ona to nije prihvatala sa osmehom i sa lakoćom, ali smo nekako pregurale to - prisetila se Ivana.

Iako nije jedina javna ličnost koja je prošla kroz borbu za starateljstvo, sigurno je jedna među prvim pevačicama koja je u javnosti govorila o toj temi.

- Žao mi je što je u poslednje vreme to postala normalna stvar, mada sam ja bila jedna od prvih na javnoj sceni kojoj se to desilo. Tuga me uhvati kada razmišljam o tome. Mnoge majke uopšte nemaju mogućnost da vide decu pa dođe do otuđenja deteta od majke, a to je tragično. Ja sam imala tu sreću da sam je redovno viđala i da smo bile povezane, baš sam joj bila posvećena tako da do toga nije došlo. Na žalost postoje ti tragični slučajevi kada oni žele da otuđe majku od deteta - rekla je ona za Grand.

(Telegraf.rs)

Video: Kupaći na kopče jedva pridržao silikone: Sindi pokazala brutalan izgled u petoj deceniji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA