Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksandra Bursać o prekidu prijateljstva sa Mladenovićkom: "Da javno kažeš tako nešto i da sam loš čovek..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bursaćeva nije krila da joj je krivo jer, kako je istakla, za Aleksandru je uvek bila tu

  • 0
Aleksandra Bursać Aleksandra Mladenović Foto-montaža: Nikola Tomić, BlicTV

Pevačica Aleksandra Bursać i njena koleginica Aleksandra Mladenović nisu u dobrim odnosima, a sada je otkriveno i zbog čega je to tako.

Naime, Bursaćeva je istakla da se razočarala u koleginicu i prijateljicu jer joj nije pružila podršku kada je nastao haos oko pesme "Cipele".

- Najviše sam se razočarala u Aleksandru Mladenović jer smo mi bile bliske i u mnogim situacijama sam bila uz nju, zna ona vrlo dobro u kojim, a da javno kažeš tako nešto i da sam loš čovek me je zaista povredilo - rekla je ona za "Kurir".

Podsetimo, prošle godine otkriveno je da pesma "Cipele" neće biti pevana u originalnoj izvedbi Andreane Čekić, već da će njene deonice zameniti Aleksandra Bursać. Zbog ovog poteza, pojedini pevači stali su u zaštitu Čekićke, a pomenuta numera skinuta je za platforme Jutjub.

Bursaćeva je takođe istakla da ona i Andreana nisu nisu ni bile bliske i da nema razloga da ona bude povređena jer je sama skinula pesmu sa pomenute platforme.

- Andreana i ja se nigde nismo srele, ali mi se nikada nešto nismo ni družile. Ne znam kako to da definišem da je povređena, ona nije bila tu povređena jer je ona lično skinula tu pesmu. Najviše je povređen Emir čiji je to bio prvenac i on je najviše izgubio zajedno sa autorom Sašom Lazićem. Mi smo samo želeli da vratimo tu pesmu na Jutjub i da ljudi imaju prilike da je slušaju. Ipak je ta pesma mega hit i tu nema priče da sam ja htela da je prisvojim. Već sam htela da dam i to neko učešće u svemu tome - rekla je pevačica i dodala:

(Telegraf.rs)

Video: Pevačica sa cigarom u ruci preticala na auto-putu i snimala se

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA