Vreme čitanja: oko 1 min.

Baja Mali Knindža prvi put iskreno o svojim počecima: "Bio sam jako satanizovan..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Baja je otkrio i da je bio opsednut Rusijom i Jesenjinom

  • 0
Baja Mali Knindža koncert, Čalma Foto: Kobra

Pevač krajiških pesama Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža, obožavan je širom regiona, a sada se dotakao i svojih početaka.

Naime, Baja je svoju karijeru počeo u kafanama i klubovima, a pesme su kombinacija tradicije i modernih zvukova.

- Ja sam iz čistog zezanja počeo da pevam jer sam pisao jako dobre tekstove, a inače sam bio pesnik. Kada sam osetio da neko ne može da donese to što sam ja hteo, rekao sam da ću ja makar dušu da ubacim u to. Kada sam prvi put čuo "Božić je, pucaju prangije" u Knez Mihailovoj rekao sam da sam uspeo - rekao je pevač i dodao:

- Mnogo je teško bilo u moje vreme. Radio Beograd 202 napravio je od mene nekog koga znaju. Inače, bio sam jako medijski satanizovan. Ali sam sam napravio sve to gde god dođem je puno. Ima ta neka žica između mene i naroda - iskren je Baja.

Baja je otkrio i da je bio opsednut Rusijom i Jesenjinom.

- Narodna muzika je bila tu od malena. Tata je svirao neke instrumente, svi dobro pevaju kod mene. Svi Pajčini pišu pesme to nije baš strano. Ali ja sam bio opsednut sa ruskom književnošću, Rusijom i Jesenjinom - dodao je Knindža u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

(Telegraf.rs)

Video: Kad 8.000 ljudi u glas peva pesme Baje Malog Knindže

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA