Vreme čitanja: oko 1 min.

Počinje novi talent show u Srbiji - Da li ste spremni da postanete zvezda?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Volite da pevate pod tušem?

  • 2
Ada mall Foto: Promo

Tako su počele brojne svetski popularne zvezde, a sada i vas čeka idealna prilika da pokažete svoj talenat i odmah postanete poznato ime na srpskoj muzičkoj sceni.

Da li ste znali da je čak i čuvena Bijonse počela iz emisije za talentovane pevače? Da je nastavila da peva samo pod tušem, sigurno da ne bi postala jedna od najuspešnijih umetnica današnjice i baš zbog toga vas ohrabrujemo da oprobate svoju sreću, pokažete talenat i možda baš postanete pobednik prvog Ada Star takmičenja. Tamo vas čekaju poznate javne ličnosti i nekadašnji učesnici Evrovizije, Marko Kon, Sanja Vučić i Ognjen Amidžić, koji će u ulozi žirija ocenjivati talente svih koji se prijave.

Prijave se vrše putem Instagrama tako što, ukoliko imate preko 18 godina, otpevate pesmu po sopstvenom izboru, snimite je u formi videa koji postavljate uz tag @ada.star i haštag #PostaniAdaStar i sačekate da vas žiri pozove na nastup. Svi koji žele da postanu prva Ada zvezda mogu da se prijave do 23. aprila.

Pobednik će postati prva Ada zvezda i dobiće svoju pesmu u produkciji poznatog producenta Marka Kona, kao i ekskluzivno, lično, gostovanje u emisiji Ami G show.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    14. april 2023 | 14:26

    Zna se da na Pinku mogu da prođu samo prostakluk i cirkus.Urbane i kulturne stvari im niko ne gleda.Tako su navikli publiku.

  • Dg

    14. april 2023 | 13:27

    A žiri što je stručan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA