Vreme čitanja: oko 2 min.

Metju Mekonahi sumnja da mu je Vudi Harelson brat: Njegova majka je ispričala šokantan detalj iz mladosti

Vreme čitanja: oko 2 min.

Govoreći u podkastu Keli Ripa "Hajde da razgovaramo sa kamerom", Mekonahi je otkrio da su njih dvojica od njegove majke saznali da ona poznaje Harelsonovog oca

  • 0
Matthew McConaughey, Woody Harrelson Foto: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Holivudski glumac Metju Mekonahi kaže da njegov kolega iz Pravog detektiva i bliski prijatelj Vudi Harelson razmišlja da li da uradi DNK test nakon što je shvatio da bi mogli da budu braća.

Govoreći u podkastu Keli Ripa "Hajde da razgovaramo sa kamerom", Mekonahi je otkrio da su njih dvojica od njegove majke saznali da ona poznaje Harelsonovog oca, verovatno intimno.

- Znate, gde ja počinjem i gde on završava, i gde on počinje i ja završavam, uvek je bilo kao mutna linija - rekao je on.

- Moja deca ga zovu ujka Vudi. Njegova deca me zovu ujka Metju. I vidite naše slike i moja porodica misli da sam mnogo slika o njemu ja. Njegova porodica misli mnogo slika od mene su on.

- U Grčkoj smo pre nekoliko godina sedeli i razgovarali o tome koliko smo bliski i naše porodice. I moja mama je tamo i kaže: "Vudi, poznavala sam tvog tatu." Svi su bili svesni koliki je to utisak ostavilo na sve nas.

Mekonahi je rekao da je ovaj komentar motivisao dvojicu glumaca da istraže svoje porodične istorije.

- Nastavili smo da raspakujemo šta ovo znači i malo smo izračunali i otkrili da je Vudijev tata bio na odsustvu u isto vreme kada su moji mama i tata bili u drugom razvodu. Zatim postoje moguća priznanja i mesta u zapadnom Teksasu gde je možda bilo okupljanja, ili sastanka, ili "znanog" trenutka.

Harelsonov otac, Čarls, bio je plaćeni ubica koji je prvi put osuđen 1960. za oružanu pljačku. Zatvoren je 1973. zbog ubistva i pušten nakon pet godina zbog dobrog ponašanja. Godine 1981. osuđen je na dve doživotne robije zbog ubistva okružnog sudije. Takođe je tvrdio da je ubio Džona Kenedija i da je umro u zatvoru 2007.

U intervjuu za Gardijan 2012. godine, Harelson je rekao da se slagao sa ocem "prilično dobro", dodajući: "Moji roditelji su se razdvojili mladi, nije ga bilo previše. I Mekonahi i 61-godišnji Harelson imaju po dva brata. Zajedno su se pojavili na ekranu u filmu EDtv i seriji Pravi detektiv, a trebalo bi da se ponovo udruže u Apple TV+ humorističnoj emisiji pod nazivom Brat od druge majke, u kojoj igraju izmišljene verzije sebe kako žive zajedno na ranču u Teksasu. Emisija još nema određen datum izlaska. Mekonahi je rekao da dvojica muškaraca još uvek raspravljaju o tome da li će uraditi DNK test kako bi potvrdili vezu između njih. "Vidi, Vudiju je malo lakše da kaže: ’Ajde, hajde da uradimo [DNK testove], jer šta mu je koža u tome", rekao je.

"Malo mi je teže jer on traži od mene da iskoristim priliku da kažem: 'Čekaj malo, pokušavaš da mi kažeš da moj tata možda nije moj tata nakon 53 godine verovanja u to?' Dobio sam malo više? koža u igri.", rekao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA