Vreme čitanja: oko 1 min.

"On je loš primer za sve muževe": Tonči otkrio kako se Grašo zapravo ponaša prema njegovoj ćerki Hani

Vreme čitanja: oko 1 min.

On se takođe osvrnuo i na Hanino majčinstvo

  • 0
Tonči Huljić Petar Grašo Hana Huljić Foto: ATA Images, Nikola Tomić, Instagram/hana.huljic

Pevač Petar Grašo često je na meti kritika, makar na društvenim mrežama, da ne posvećuje dovoljno pažnje ćerkici i supruzi, pevačici Hani Huljić.

Naime, Tonči Huljić, Hanin otac i Petrov zet, rešio je da stane na put spekulacijama i otkrije kakav je Grašo otac i suprug.

- On je loš primer za sve muževe, čovek koji je toliko briljantan u kući, da su mi svi prijatelji koje sam odveo tamo sa ženama rekli da ih ne dovodim više da to gledaju. Čovek kuva da je to neverovatno. Tako da nema potrebe da mu dajem savete, a i nema gore stvari nego kada se baka i deda previše petljaju. Petljaj se koliko oni traže - rekao je Tonči.

On se takođe osvrnuo i na Hanino majčinstvo.

- Trenutno sam ponosan, pa čak i malo zabrinut, kakva je Hana mama. Jer pretvoriti se iz devojčice u brižnu majku koju mi sprečavamo da je ćerka ne pojede celu... Taj instinkt je stvarno neverovatan, ona je želela da bude majka i to joj se ostvarilo. Stvarno uživamo u tom detetu i u najmanju ruku je specifično - rekao je Tonči za "In Magazin".

(Telegraf.rs)

Video: Tonči Huljić o porodici: Kad se unuka rodi, mislim da će se Petar preseliti kod mene!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA