≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tanja Savić ponosno pokazala sestru: Sličnost je neverovatna, a ona ovako govori o njoj

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Plakala sam u zagrljaju sestre - rekla je pevačica jednom prilikom

  • 0
Novogodišnji program Rts-a Foto: Nikola Tomić

Pevačica Tanja Savić kao jako mlada probila se na javnoj sceni, te su se mnogi divili njenoj lepoti, i promenama koje su usledile tokom godina.

Ono što je malo poznato, jeste da pevačica ima sestru koja neverovatno liči na nju.

Tanja je Uskrs provela u krugu porodice u Radincu, te je pozirala ispred crkve sa sestrom, a komplimenti su prštali sa svih strana.

Pevačica je priznala jednom prilikom priznala da je plakala u sestrinom zagrljaju zbog teških životnih udaraca.

- Plakala sam u zagrljaju sestre u ponoć jer sam se setila kako smo dočekale prošlu godinu u mom stanu same. Tada deca nisu bila sa mnom i bilo mi je jako teško. Ovog puta sam plakala od sreće što sam to ostavila iza sebe, a ponovo smo zajedno svi sada. Samo da smo živi i zdravi sve će polako doći. Prethodna godina me je naučila da čovek treba da ima kontakt sa lošim ljudima da bismo videli ko smo zapravo mi. Ne možemo da spoznamo sebe ako nas neko ne zgazi. Tek onda, ako se posle toga dignemo, znamo ko smo. Ja sam nekako mnogo toga lepog izvukla iz svega što mi se dogodilo - rekla je Tanja tom prilikom.

Podsetimo, pevačica je godinama u lošem odnosu sa bivšim suprugom Dušanom Jovančevićem, koji i dalje živi u Australiji sa svojim roditeljima, dok je pevačica u Smederevu sa sinovima.

(Telegraf.rs)

Video: Tanja Savić u teretani pokazuje kako zateže svoju figuru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA