Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda Granda hteo da ispuni sinu želju, pa ostao zabezeknut: "Ovaj sa čarapom, ne može niko da mu priđe"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevač je šokiran koliko su se vremena promenila

  • 0
Nemanja Nikolić Devito Foto: Nikola Tomić

Pevač i bivša "Zvezda Granda", Nemanja Nikolić, osvrnuo se na "neprijatnost" koju je doživeo od svog kolege Devita i to u Herceg Novom.

Naime, reper je nastupao u pomenutom gradu i to u trenutku dok je Nemanja letovao sa svojom porodicom, a njegov sin je želeo da se slika sa Devitom.

Nikolić je dodao da su ga čekali sat vremena i da, kad je izašao iz limuzine, "gospodin" navodno nije želeo da se slika i niko nije mogao da mu priđe.

- Prošle godine u Herceg Novom je pevao ovaj sa čarapom na glavi i moj Luka, kada je čuo, počeo da se trese i ja shvatim da moram da mu ispunim želju kako znam i umem. Zvao sam menadžerku objekta, koja je rekla da nema problema. Ja došao, čekali smo sat vremena, gospodin izlazi iz limuzine s obezbeđenjem, ne može da se slika, ne može niko da mu priđe. Ja sam rekao da moraju da nađu način da se dete slika s njim, a to je bila takva peripetija, da smo mi čekali još sat vremena da neko dođe da uvede moje dete od osam godina, jer ja nisam mogao njemu da rušim snove - ispričao je Nemanja.

Pevač je šokiran koliko su se vremena promenila i istakao da je bilo totalno drugačije ophođenje prema fanovima kada je on bio u takmičenju "Zvezde Granda" 2004. godine.

- Kada smo se mi pojavili 2004. godine, vi znate šta je to bilo, nama je bilo pod uslovom da se slikamo i pre i posle nastupa", otkrio je pevač i iznenadio još jednim priznanjem: "U devedeset posto slučajeva mi pevamo ono što ne volimo - bio je iskren Nemanja za "GrandOnline".

(Telegraf.rs)

Video: Bahacenje u Rumi usred obaranja rekorda u broju zarazenih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA