Vreme čitanja: oko 2 min.

Boba prvi put otkrio zbog čega par prodaje luksuznu vilu u Majamiju: "Sledeće godine gradimo novu..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

Boba je potvrdio pisanje američkih medija i otkrio zbog čega su odlučili da se oproste od nekretnine koja je u srcu glamura

  • 2
Slobodan Boba Zivojinovic, Lepa Brena vila Majami Foto-kolaž: Miami MLS, ATA Images

Bivši teniser Slobodan Boba Živojinović retko daje intervjue i eksponira se u javnosti, a sada je u centru pažnje nakon što je otkriveno da se prodaje njihova vila u Majamiju.

Naime, američki mediji su pisali i o navodnoj vezi Bobe i neprežaljene princeze Dajane, a on se na samom početku dotakao i njihovog "odnosa".

- Bila je mi je velika čast što je došla i pratila, navijala za mene, na Vimbldonu kada sam igrao protiv Džimija Konorsa. Pre toga smo se upoznali na jednoj humanitarnoj egzebiciji. Iako je njena porodica imala ložu, ona je navijala sa tribina ali to nije bilo neuobičajeno jer su mnoge poznate ličosti tako radile. Mediji su od toga, naročito engleski, napravili nešto više. Malo mi je neugodno da i posle toliko godina opet se poteže ta priča, a ne bi se moglo reći ni da smo imali druženje - ističe Boba.

On je otkrio i kakva je Dajana privatno.

- Prirodna, nežna, normalna. Razgovarali smo tada oko sat vremena, bila je tu moja tadašnja supruga Zorica i sin Filip, koji je imao tri godine. On je sve vreme govorio: ti nisi princeza. To je bilo simpatično jer je valjda kao dete u tim godinama drugačije zamišljao princeze. Pričali smo o deci, Filipu i uobičajenim temama. Posle se to drugačije prenelo u medije i to uz neku moju izjavu koju nikada nisam dao. Kao džentlmen i da je bilo nešto nikada ne bih pričao o tome, a ne što zaista ništa nije bilo - iskren je kao i uvek Živojinović.

Boba je potvrdio pisanje američkih medija i otkrio zbog čega su odlučili da se oproste od nekretnine koja je u srcu glamura.

- To je tačno, kuća će uskoro biti potpuno gotova i odlučili smo da je prodamo. Mislim da će to biti kuća koja je u rekordnom roku sagrađena u Majamiju jer smo počeli gradnju prošle godine, a evo uskoro će biti gotova. Bivša teniserka Martina Navratilova je vrata do nas i njena kuća je građena skoro tri i po godine. Razmišljali smo da je iznajmljujemo, ali onda smo Brena i ja seli i dogovorili se da je ipak prodamo, a sledeće godine gradimo novu. Nas biznis više veže za Evropu, a šteta je da takva kuća i na takvom mestu bude prazna. Sa druge strane, nakon što se dogodila pandemija korona virusom ljudi su iz Njujorka počeli da se sele u Majami, i ovo je postala tražena destinacija za život. Uz obalu ima relativno mali broj kuća i cena im je u ovom trenutku dobra. Odlučio sam da iskoristim to - ističe Boba za "Blic".

(Telegraf.rs)

Video: Sloboda Mićalović uzela mikrofon u ruke, pa zapevala hit Lepe Brene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    23. april 2023 | 11:43

    Pa ako imaju toliko para što zidaju na državnom zemljištu,što nisu plaćali struju.......više glume bogataše nego što jesu.....

  • Ceki

    9. maj 2023 | 17:55

    Ovo je prosečna nekretnina u Americi.. Jel znate šta je vila uopšte? Imaju oni pare ali im se nadaju ni za plac ni za struju.. navikli na tudji budžet...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA