Vreme čitanja: oko 1 min.

Preminuo Saša Vidić

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uzrok smrti još uvek nije poznat

  • 15

Čuveni srpski modni kreator Saša Vidić preminuo je danas u 53. godini u KBC "Bežanijska kosa" u Beogradu, potvrđeno je za "Telegraf.rs". 

Uzrok smrti još uvek nije poznat.

Saša Vidić je tokom dugogodišnje karijere sarađivao sa brojnim poznatim ličnostima sa javne scene - pevačima, glumcima, voditeljima, sportistima, političarima...

Inače, lično je osmislio i kreirao dresove za srpske sportiste za Olimpijadu u Londonu, a uradio je i dresove za srpsku fudbalsku reprezentaciju za Svetsko prvensto održano u Rusiji.

Bio je osnivač modne marke "Broz". Sarađivao je sa Cecom Ražnatović, Sekom Aleksić i brojnim poznatim muzičkim zvezdama...

Rođen je 1971. godine u selu Mlaka u Hvatskoj, živeo je jedno vreme u Banja Luci, da bi se potom preselio kod ujaka u Beograd, kada je pobegao od rata u Bosni kao izbeglo lice. U srpskoj prestonici izgradio je karijeru.

Saša Vidić je od maja 2019. godine do januara 2020. godine sarađivao sa portalom"Telegraf.rs" gde je imao svoju emisiju "456" sekundi sa Sašom Vidićem" u kojoj je komentarisao izgled domaćih javnih ličnosti.

(Telegraf.rs)

Video: Premijera! Prva emisija "456 sekundi sa Sašom Vidićem" je tu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA