Vreme čitanja: oko 1 min.

Poslednja objava Saše Vidića na društvenim mrežama: Napisao je jedan broj pored fotografije sa muškarcem

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pred smrt je promenio izgled, pustio je bradu i brkove

  • 1
Saša Vidić Foto: ATA Images/M.M.

Kreator Saša Vidić preminuo je danas, 24. aprila, u bolnici KBC "Bežanijska kosa" u 53. godini.

Vest o njegovom preranom odlasku je rastužila mnoge.

Saša nije bio previše aktivan na društvenim mrežama, a poslednju fotografiju objavio je pre četiri nedelje. Reč je o selfiju sa nepoznatim muškarcem. U opisu je stavio broj 9, a na šta je aludirao nije poznato.

Saša Vidić Foto: Instagram/vidicsasa

Broj 9 navodno nosi jaku simboliku opraštanja. Bezuslovna ljubav, brižnost, iskrenost i idealistički pogled na svet, osobine su koje se najčešće pripisuju simbolici broja devet. Kako je reč o najvećem neparnom broju, tako je i njegova snaga upravo u najvećoj i najiskrenijoj želji da poboljša uslove života za čitav kolektiv i tako, poput pravog malog superheroja, spasi svet.

Na poslednjim slikama možemo videti da je Vidić potpuno promenio izgled. Osedeo je, pustio je bradu i imao brkove i često se krio iza tamnih naočara.

Saša Vidić Printscreen: Instagram/vidicsasa

Kreator i dizajner Saša Vidić rođen je 1971. godine u selu Mlaka u Hvatskoj, živeo je jedno vreme u Banja Luci, da bi se potom preselio kod ujaka u Beograd, kada je pobegao od rata u Bosni kao izbeglo lice. U srpskoj prestonici izgradio je veoma uspešnu karijeru.

Saša Vidić je od maja 2019. godine do januara 2020. godine sarađivao sa portalom"Telegraf.rs" gde je imao svoju emisiju "456" sekundi sa Sašom Vidićem" u kojoj je komentarisao izgled domaćih javnih ličnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    24. april 2023 | 17:41

    Pa žao mi čoveka. Nije imao lak život. Nije imao sigurno ni život kakav je zamišljao da će imati. Da je bio bolestan, sigurno jeste. Sa 52 izgleda starije i bez njegovog prepoznatljivog i simpatičnog osmeha.Eto...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA