≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Komšija Saše Vidića svedočio njegovim poslednjim trenucima: "Video sam Hitnu pomoć, ovaj put se nije izvukao"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Pre par meseci je uspeo da se izvuče - napisao je on

  • 19
Saša Vidić Foto: ATA Images/M. M.

Poznati srpski modni kreator i stilista Saša Vidić preminuo je jutros u 53. godini u KBC Bežanijska kosa.

Veliki broj javnih ličnosti sa kojima je bio prijatelj i sarađivao oprostili su se od njega, a sada se oglasio i komšija koji je bio prisitan kada je stigla Hitna pomoć.

- Bio mi je komšija. Pre par meseci je uspeo da se izvuče, ali je posle toga bio kao starac od 90 godina - napisao je on na društvenoj mreži Twetter, pa dodao:

- Juče sa terase vidim da Hitna pomoć dolazi do njegovog stana, ovaj put nije uspeo. Ne znam šta drugi misle o njemu, ali je on meni bio ok lik, poprilično lud i blesav, ali je bio ok.

Saša Vidić je od maja 2019. godine do januara 2020. godine sarađivao sa portalom"Telegraf.rs" gde je imao svoju emisiju "456" sekundi sa Sašom Vidićem" u kojoj je komentarisao izgled domaćih javnih ličnosti.

 

Saša Vidić je tokom dugogodišnje karijere sarađivao sa brojnim poznatim ličnostima sa javne scene - pevačima, glumcima, voditeljima, sportistima, političarima...

Inače, lično je osmislio i kreirao dresove za srpske sportiste za Olimpijadu u Londonu, a uradio je i dresove za srpsku fudbalsku reprezentaciju za Svetsko prvensto održano u Rusiji.

Bio je osnivač modne marke "Broz". Sarađivao je sa Cecom Ražnatović, Sekom Aleksić i brojnim poznatim muzičkim zvezdama...

Rođen je 1971. godine u selu Mlaka u Hvatskoj, živeo je jedno vreme u Banja Luci, da bi se potom preselio kod ujaka u Beograd, kada je pobegao od rata u Bosni kao izbeglo lice. U srpskoj prestonici izgradio je karijeru.

(Telegraf.rs)

Video: Preminuo poznati modni kreator, Saša Vidić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Licemerka

    24. april 2023 | 18:09

    Žao mi je vakcinisanih... toliko puno ih se kaje što su primili vakcinu. Imaju simptome koje nikada nisu imali, umor,slabost...Vrvt je i Saša jedan od njih!

  • Lenjin

    24. april 2023 | 17:40

    Sta znaci " prosli put se izvukao " a sada nije ?

  • Tuga

    24. april 2023 | 19:40

    Svi vakcinisani odose sa ovog sveta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA