Vreme čitanja: oko 3 min.

Poznati parovi Zvezda Granda: Od svadbenih zvona do skandaloznih raskida, a o njihovom krahu se priča i danas

Vreme čitanja: oko 3 min.

Sudbina je za njih imala drugi plan

  • 0
Darko Lazić Ana Sević, Aleksandra Prijović Ljuba Perućica, Milena Ćeranić Nemanja Stevanović, Darko Filipović Tanja Savić Foto: Marko Jovanović, Youtube/Zvezde Granda Specijal, TV Pink, Pixabay

Takmičenje Zvezde Granda, je mesto na kojem se mlade muzičke nade bore za svoje mesto, ali pak to nije sve.

Naime, neke ljubavi koje su se tada započele krunisane su brakom, dok su neke ipak završene krahom ljubavi i neslavnim raskidima.

Ivana Pavković i Petar Mitić učestvovali u petoj sezoni takmičenja i oboje su stigli do finala 2011. godine. Poznato je da su se oni samo družili, međutim danas su u srećnom braku skoro sedam godina i imaju sina Vujadina, kao i blizance Vuka i Vojina.

Nikolina Kovač i Saša Kapor započeli su ljubavni odnos dok se Nikolina takmičila u 2012. godine. Godinu dana kasnije su se tajno venčali i iste godine postali roditelji sina Nikolaja, a zatim je na svet došla i ćerka Nikoleta.

Rada Manojlović i Milan Stanković otpočeli ljubavnu vezu 2008. godine, odmah nakon završetka takmičenja. Par je četiri godine bio u vezi, a posle turbulentnih svađa koje su punile štampu usledio je raskid. Milan i Rada danas, godinama kasnije, imaju samo lepe reči jedno za drugo i međusobno se podržavaju.

Nekoliko godina kasnije Rada je započela emotivnu vezu sa mlađim kolegom Harisom Berkovićem. Međutim, iako su mnogi očekivali svadbu, posle nekoliko godina skladne veze njihova ljubav ipak završena.

Aleksandar Marinković Gute i njegova izabranica Elena Milenkovska, pevačica koju je upoznao tokom takmičenja, stali su na "ludi kamen", a nakon toga u dom je stigao sin Maksim. Elena je Guteu nedavno rodila i ćerkicu kojoj su dali ime Miona.

Na ludi kamen 2017. godine stali su Gorana i Marko Gačić i to nakon veze koja je započela u "Zvezdama Granda". Kuma na venčanju bila im je pevačica Tamara Milutinović, za koju danas oboje tvrde da je svedok njihovog početka i velika podrška.

Najintrigantniji par među "Zvezdama Granda" bili su Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović, koji su u vezu uplovili 2009. godine. Nakon učešća u rijalitiju "Farma" 2010. godine gde su se stalno svađali, oboje su bili izbačeni iz "Granda", a onda je njihova veza ubrzo pukla.

Iako su bili jedan od omiljenih parova iz "Zvezda Granda", Aleksandra Prijović i Ljuba Perućica nakon dve godine veze odlučili su da stave tačku na svoj odnos. Aleksandra je pre udaje za Filipa Živojinovića bila u vezi i sa kolegom Amarom Giletom, a sada uživa u braku i porodici.

Ana Sević i Darko Lazić su godinama odolevali raznim medijskim pisanjima i aferama, a nekoliko godina nakon dolaska ćerke Lorene, javnost su obavestili da se razvode. Ana je sada u braku sa biznismenom Danijelom, a i Darko je nedavno na tajnom venčanju izgovorio sudbonosno "da" verenici Katarini Stojanović.

Milica Todorović je prvog dečka Nenada Jovanovića je upoznala zahvaljujući "Zvezdama Granda". Sa njim se zajedno takmičila u drugoj sezoni pomenutog takmičenja. Njih dvoje su bili nekoliko godina zajedno, a onda je Milica otišla u zagrljaj Radetu Kovačeviću, bratu pevača Saše Kovačevića.

Iz drugarstva Aleksandre Mladenović i četiri godine mlađeg Uroša Živkovića posle nekog vremena rodila se ljubav. Bili su omiljeni par kako u društvu tako i na zajedničkim nastupima. Iako je svako krenuo svojim putem nakon raskida, ostali su u korektnim odnosima.

Pored Uroša, Aleksandra je bila u vezi i sa Isakom Šabanovićem, ali se njihov razlaz nije završio u najboljim odnosima. Iako i Isak i Aleksandra više ne govore i ne žele da se nađu u istoj prostoriji, pevačica sa Živkovićem često gostuje u emisijama i priznaje da se međusobno podržavaju.

Tanja Savić i Darko Filipović su ljubav započeli tokom takmičenja. Nakon raskida jedno o drugome nemaju mnogo lepih reči.

(Telegraf.rs/Blic)

Video: Ana Sević progovorila o odnosu sa Darkom Lazićem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA