Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraljica bakšiša: Bivšu zadrugarku kitili novcem na romskom veselju, muškarci obletali oko nje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Atraktivna plavuša zaludela ih je kako pesmom, tako i uskom haljinom koja ističe njene atribute

  • 0
Sara Reljić Foto: Marko Jovanović

Bivša takmičarka "Zadruge" i pevačica, Sara Reljić, otkako je završila sa učešćem u rijalitiju, gradi samo muzičku karijeru.

Izbacuje pesme, snima spotove i nastupa, najčešće po svadbama i veseljima. Sara ne krije da voli da zabavlja masu u srećnim trenucima i za to dobro zarađuje, pa je često nazivaju i kraljicom bakšiša.

Sara je skromna devojka i ne voli da se hvali novcem koji dobija za ove specijalne prilike, ali snimci sa njenih nastupa koji kruže društvenim mrežama ne lažu.

Na Instagramu se pojavio video Reljićeve sa jednog romskog veselja, na kome vidimo kako gosti kite pevačicu novčanicama. Dinari, evre... Ima tu svega!

Atraktivna pevačica zaludela je muškarce kako pesmom i igrom, tako i uskom haljinom u animal printu koja je isticala njene atribute.

Poznato je da pevači na slavljima često zarade više od bakšiša nego od samog honorara koji dogovore, a sudeći po snimku, verujemo da Sara ove tvrdnje može potvrditi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Mateja Veljkovic|18 (@veljamusic)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA