Vreme čitanja: oko 2 min.

Seka održala potresan govor na Vidićevoj sahrani: Citirala je stihove koje je Saša mnogo voleo

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ulepšavao si sve najveće zvezde estradne scene kojoj već neko vreme nedostaješ", rekla je Seka

  • 4

Pevačica Seka Aleksić je među prvima stigla na Novo groblje u Beogradu na sahranu svog prijatelja i modnog kreatora Saše Vidića.

Seka je održala je potresan govor na Novom groblju gde je kreator ispraćen na večni počinak.

- Dragi naš Saša! Znam da nas gledaš odozgo i nemoj mnogo da nas grdiš za greške u stajlingu! Šta ćeš, znaš da često grešimo. Znamo i da ne voliš patetiku i najradije bismo se izvikali na tebe i rekli da smo ljuti i tužni do bola jer si nas ovako rano napustio. Bio si jedinstven u svemu. Kada si stigao u Beograd nošen vihorom rata, bez igde ičega, uspeo si svojim radom da napraviš uspešnu karijeru i postao brend. Tvoja iskrenost je često bila surova, što je u današnje vreme retka pojava. Oduvek si tačno znao šta želiš, zato je tvoj talent bio čista umetnost kojim si stvarao magiju. Rad i trud se naravno isplatio i rezultati su ubrzo stigli. Znam koliko smo svi bili ponosni na tebe kada si radio za najbolje sportiste naše zemlje. I ti i oni sijali ste kao i medalje koje su imali oko vrata.

- Ulepšavao si sve najveće zvezde estradne scene kojoj već neko vreme nedostaješ… a tek ćeš dragi naš. Mili Saša… ostaćeš upamćen po neodoljivom osmehu i šarmu koji je otvarao sva vrata ispred tebe, a tvoja energija je nešto što će uvek iznova da nas pokrene. Znaš da je tvoj osmeh donosio nekad i posledice, ali uprkos tome, znali su svi oni kakva dobra duša se iza svega krije. Tvoji prijatelji to najbolje znaju. Ali kako neko reče, nije svako mogao da te razume, a ti to nisi ni želeo! Tek kada si otišao, dragi naš, prilaze nam svi oni koji su te bar jednom sreli. Svi plaču, tužni su… Znamo da si mnogo voleo ove stihove Duška Trifunovića: "Grešio sam, priznajem, nisam bio cveće Grešio i za vas, koji niste smeli, Pa sad deo moga greha niko neće, a ne bih ga dao ni kad biste hteli." Putuj s anđelima i sa širokim osmehom, srešćemo se mi opet! Tvoji najmiliji Hvala svima koji ste danas došli.

(Telegraf.rs)

Video: Veljko se nije odvajao od Seke: Sve vreme je bio uz slomljenju suprugu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA