Vreme čitanja: oko 1 min.

Publika odabrala: Jašar otvara koncert svojim megahitom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jašar Ahmedovski stavio je svoje fanove na slatke muke kada je doneo odluku da njima prepusti izbor pesme kojom će otvoriti svoj prvi beogradski koncert u karijeri

  • 1
Jašar Ahmedovski Foto: Ivana Stevanović

Ipak, odluka je doneta. Posle više stotina glasova koji su pristigli na društvenim mrežama, gladsovi su prebrojani, a jedna od najvećih zvezda domaćeg folka muzički spektakl na Tašmajdanu 10. juna počeće hitom "Jednoj ženi za sećanje dugo".

- Više od četiri decenije čekam na ovo druženje i pošto će čitavo veče biti posvećeno onima koji su me voleli i pratili svih ovih godina, logično je bilo da oni odluče kako ćemo ga početi. Bila je velika borba među mojim pesmama, ali je na kraju pobedila pesma koja je obeležila moj početak karijere – rerkao je Jašar koji se već uveliko sprema za koncert, za koji vlada ogromno interesovanje.

Ulaznice su dostupne putem sajta efinity.rs, mobilne aplikacije efinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    28. april 2023 | 17:27

    Obavezno nekoliko od Ramba da odpevas,to je Ipce zasluzio.A gosti da budu Jasmin,Esad plavi...Ipcetovi drugari najbolji.Pozdrav za Jaleta legendu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA