Vreme čitanja: oko 1 min.

Snovi se ostvaruju: Zapevaj zajedno sa Lepom Brenom i Senidom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najbolji pevači i najverniji fanovi kroz takmičenje "Pevaj sa Lepom Brenom i Senidom" moći će da osvoje VIP iskustvo za Red Bull SoundClash događaj i da se druže sa dve najpopularnije muzičke zvezde na Balkanu

  • 2
Lepa Brena i Senidah

Foto: Promo/ Dušan Petrović

San svakog muzičkog talenta jeste da peva sa velikim muzičkim zvezdama. Zato od sada svi verni obožavaoci Lepe Brene i Senide neće morati da brinu, jer je počelo takmičenje koje će im upravo to i omogućiti!

Iako se vredno pripremaju za zajednički nastup 2. juna na Donjem Kalemegdanu gde će se "sukobiti glasovima" na Red Bull SoundClash-u, pevačice su odlučile da za svoje pratioce na društvenim mrežama organizuju jedinstveno takmičenje u formi karaoka, čija će dva pobednika imati priliku da osvoje VIP experience - druženje sa njima i ulaznice za pristup posebnim zonama na Red Bull SoundClash-u!

Sve što treba da uradite da biste učestvovali u takmičenju jeste da odete na Instagram i TikTok video Lepe Brene ili Instagram i TikTok video Senide koje pevaju svoje popularne pesme "Sanjam" i "Mesečina i ja" ostavljajući vam prostor da pevate sa njima, snimite duet, odnosno remix tog videa pevajući deonice pesama koje nedostaju i objavite video uz tag @redbullrs i hashtag #redbullsoundclash, #teambrena ili #teamsenida u zavisnosti od toga sa kim pevate.

Sve do 15. maja pevači i pevačice širom regiona imaće priliku da pokažu svoj talenat i plasiraju se u finale koje će 20. maja biti održano u Beogradu. Najbolji od najboljih iz svih zemalja učesnica - Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Severne Makedonije, Slovenije i Bugarske - imaće priliku da pred publikom nastupaju sa svojim omiljenim pesmama Lepe Brene i Senide i dobiju priliku da Red Bull SoundClash iskuse na poseban, ekskluzivan način.

Ne propusti priliku da svojim glasom pobediš i osvojiš nezaboravno iskustvo sa Lepom Brenom i Senidom koje ćeš pamtiti kroz ceo život!

Sve informacije o nagradnom konkursu dostupne su na sajtu RedBull.com, a ulaznice za događaj dostupne su putem Cooltix platforme i na svim Tickets.rs i Gigstix prodajnim mestima.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA