≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Luke Black pred odlazak u Liverpul: Kraljevska porodica je pozitivno reagovala, očekujem finale

Vreme čitanja: oko 2 min.

Posle Evrovizije ću morati da se vratim na posao

  • 6

Luke Black će ove godine predstavljati Srbiju na Evroviziji u Liverpulu pesmom "Samo mi se spava".

Radio televizija Srbije je organizovala spektakularan ispraćaj našeg predstavnika koji nije krio uzbuđenje zbog predstojećeg nastupa.

– Svi smo se udruženim snagama potrudili da nastup bude lep. Nadam se da će se trud isplatiti. Idemo da se zabavimo i vredno radimo. Konstrakta me je iznenadila, dala mi je jedan savet, jer smo oboje dosta analitični, da se zabavim jer će sve brzo proći. Da zapamtim publiku i osećaj na sceni. I dalje ne mogu da verujem da se ovo dešava – rekao je Luke Black, i otkrio da je oduševljen reakcijom kraljevske porodice.

– Ne mogu da verujem da je kraljevska porodica videla moju scenografiju. Drago mi je zbog komplimenata, moj tim i ja smo puno radili na tome, sa puno stresa i puno zadovoljstva. Kraljica Kamila ima ukusa.

Kako je otkrio roditelji će ga bodriti tokom Evrovizije.

Imaću više samopouzdanja. Mislim da je to najbitnije. Malo smo povećali scenu, da nas ne bi pojela. Mnogo mi se dopada kako je sve ispalo, nadam se da će se i drugima ispasti. Bio je dug put da se opustim, nije bilo lako na početku, što je više vreme odmicalo, više sam srećan nego pod stresom. Pas nažalost neće moći sa mnom, ugojio se i ne može da stane u avion sa mnom gore, ali mama i tata se nisu ugojili i oni idu sa mnom.

Otkrio je kako reaguje na negativne komentare na račun pesme kojom će Srbiju predstavljati na ovogodišnjoj Evroviziji.

Nisam bio preterano uključen u komentare. Dosta sam toga saznao od prijatelja. Definitivno nisam išao na sigurnu varijantu i samim tim je normalno što je bilo i pozitivnih i negativnih komentara. Marija Šerifović – Iznenadio sam se zbog njenog komentara jer je ona naša legenda, njena reč jeste biblija. Mnogo mi je bilo drago. Mitar Mirić me je pozitivno iznenadio u jednoj emisiji kada mi je otpevao “Ne može mi niko ništa”, on je mnogo dobro razumeo moj nastup, pričali smo pre toga. Uživao sam jako u tom trenutku, iako se to možda na kameri nije videlo. Volim u kafanu da odem sa porodicom.

– Posle Evrovizije ću morati da se vratim na posao ako ne budem zarađivao od muzike. Kolege iz firme mi pružaju veliku podršku. Duh Čačka će biti sa mnom biti kroz moju porodicu.

(Telegraf.rs)

Video: Biković ispratio Luka Bleka na Evroviziju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA