Vreme čitanja: oko 2 min.

Konstrakta otkrila kako živi godinu dana posle Evrovizije, pa priznala: Zarađujem više i imam više nastupa

Vreme čitanja: oko 2 min.

-Imam malo više vremena sada i nekako se kanim da krenem malo nešto i da pišem - rekla je

  • 1

Umetnica Ana Đurić Konstrakta zaludela je Evropu prošle godine nakon što je na Evroviziji izvela pesmu "In corpore samo".

Godinu dana kasnije, Konstrakta je došla na ispraćaj njenom nasledniku Luki Bleku kome je poželela sreću u Liverpulu, ali i otkrila kako izgleda njen život nakon Evrovizije.

- On se super ponaša. Sve što sam videla do sada i od intervjua i ovde se super snalazi. Luka je jako elokventan i fin i što se toga tiče uopšte ne brinem, pogotovo što Luka živi u Engleskoj i engleski mu nije nikakav problem. To je što se medijskog dela tiče. Kada je nastup u pitanju takođe nema šta da brine jer je sve već spakovano i sređeno, on tamo sada ide samo na probe i moj savet koji stalno ponavlam je da pokuša samo da se nekako zabavi - rekla je Konstrakta nakon čega je otkrila kako izgleda njen život nakon takmičenja u Torinu.

- Lepo, ne znam ni šta drugo da kažem a da je tačnije od toga. Super mi je. Imam malo više vremena sada i nekako se kanim da krenem malo nešto i da pišem, ali to nemojte nikom da kažete - rekla je i otkrila ko su njeni favoriti ove godine.

- Neke sam isptratila ali samo neke. Hoću da sednem i da pogledam sve. Ono što mi je skrenulo pažnju odmah kao i većini, a i visoko se kotira je Finska. O Luki svakako nemam šta da pričam, sva podrška moja ide njemu. Finska mi je zanimljiva i ova ženska iz Španije takođe.

Ana je otkrila i da li bi napisala nekon izvođaču pesmu za ovo takmičenje.

- Nisam razmišljala o tome kome bih napisala pemu za Evroviziju. Morala bih da sednem i da razmislim. U principu svakom ko želi da mu ja napišem pesmu - rekla je i priznala da nakon Evrovizije više zarađuje.

- Evrovizija mi je omogućila da više nastupam i zarađujem.

Na pitanje koliko je sada posvećena obavezama oko održavanja zgrade čiji je predsednik kućnog saveta Konstrakta je rekla.

-Iskrena da budem nisam baš sjajna upravnica sada jer nemam baš puno vremena i onda dok se lift ne pokvari ja ćutim i pravim se luda.

(Telegraf .rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA