Vreme čitanja: oko 1 min.

Emina je pre pevanja radila za Elmu Sinanović: Jahovićeva je bila voditeljka vremenske prognoze

Vreme čitanja: oko 1 min.

Elma i njen suprug bili su vlasnici jedne televizije, a njena sadašnja koleginica, Emina Jahović, radila kao voditeljka vremenske prognoze

  • 0
Elma Sinanović, Emina Jahović Foto-kolaž: Kobra, Nikola Anđić

Pevačica Elma Sinanović završila je fakultet u Novom Pazaru i diplomirala novinarstvo, a iako joj je želja bila da bude profesorka engleskog jezika, zahvaljujući pokojnom suprugu uplovila je u potpuno druge vode i započela muzičku karijeru.

- Suprug je bio moja najveće podrška i vetar u leđa, da nije bilo njega, ne znam ni da li bi se bavila muzikom. On je uvek bio taj koji me je gurao da snimam. U početku, što se tiče tih tekstova i saradnika, nisam mogla da postignem to što sam želela. Tek posle trećeg CD-a mi se nekako izbistrilo sve i onda sam počela da slušam muziku - rekla je Elma na televiziji "K1".

Elma i njen suprug bili su vlasnici jedne televizije, a njena sadašnja koleginica, Emina Jahović, radila kao voditeljka vremenske prognoze.

- Emina je bila najlepša voditeljka vremenske prognoze ikada, na bilo kojoj televiziji. Bila je kao bombonica. Kratko joj je to bilo interesantno. Želela je uvek da peva i ja sam joj pomogla da dođe do Dina Merlina. Bilo je tih razgovora, gde su joj našli neke crnogorske kompozitore, ali ja sam odmah rekla da to ne rade i da je odvedu kod njega. Ljudi su me poslušali i u startu je napravila to što treba - otkrila je Elma, a Emina je jednom prilikom govorila o tome.

- Rado se sećam tinejdžerskih dana. Uživala sam tokom tog perioda koji sam provela radeći na televiziji i na radiju. Tada sam prvi put pokazala svoju kreativnu slobodu, koja me je kasnije i navela da krenem putem muzike i javnog života - rekla je Emina.

(Telegraf.rs)

Video: Emina Jahović zasijala u zebrastom odelu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA