≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nada Obrić je služavki smanjila platu zbog bizarnog razloga: "Je l’ smo mi postale drugarice, ženska glavo?"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Gluvonema ona, gluvonema ja - rekla je ona

  • 24
Nada Obrić Printskrin: Youtube/Glamur TV HAPPY

Pevačica Nada Obrić jednom prilikom služavki je smanjila platu, jer nije ispoštovala veoma neobičan dogovor.

- Primila sam jednu ženu koja radi kod mene. Odmah sam joj rekla da se dogovorimo. Osnovno što mora da zapamti jeste da ujutru, dok me ne čuje u kupatilu, ne budi me, sačuvaj me Bože! Tad kuva kafu i kad ja siđem, mora da me čeka kafa i med - izjavila je Nada jednom prilikom za domaće medije, pa dodala:

- Dok pijem tu kafu ne postoji niko i ništa na kugli zemaljskoj zbog čega može nešto da me pita! Gluvonema ona, gluvonema ja. Ako vidi da je počela kuća da gori, nemoj slučajno meni da je rekla, za to vreme već može da pozove vatrogasce, dakle, ni u tom slučaju nemoj da me zove.

- Sutra ujutru ja se budim i vidim dve šolje kafe. Šta smo se juče dogovorile? Kome je ova kafa? Izvini, je l’ smo mi postale drugarice, aman, ženska glavo? Rekla sam joj da makne tu kafu i sad će imati 20 odsto manju platu zbog ovoga - ispričala je Obrićeva za Pink.rs, koja je ipak navodno smanjila zaradu svojoj pomoćnici za 10 odsto, a ostalih deset joj je oprostila zbog toga što ju je služavka baš dobro imitirala i tada nasmejala do suza pevačicu.

Nada Obrić decenijama je prisutna na sceni, a poznata je po pesmama "Dugo te dugo očekujem", "Bolna ti ležim" i "Još me boli jedna stara rana".

(Telegraf.rs)

Video: Nada Obrić otkrila da je kupila grobno mesto: Znam gde ću da odem i zato se ne sekiram

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    1. maj 2023 | 21:04

    Mene bi bilo sramota da ovo izgovorim. Imam ženu koja skoro trideset godina dolazi kod nas jednom neseljno da sredjuje stan. Za to vreme smo se sprijateljile i delile dobro i zlo. I danas dolazi iako su deca otišla i realno mi pomoć nije potrebna. Al meni bi baš nedostajao i to ispijanje kafe i druženje sa njom. Ova njena izjava mi je baš bljak.

  • Vera

    1. maj 2023 | 18:25

    Mnogo si se uzvezdila gos. Nado. Zaboravila rodno selo i stado ovaca koje te je budilo. Seljačka posla.

  • Duca

    1. maj 2023 | 18:24

    Kakva primitivka.....nažalost školovana je,ali njen primitivizam iz nje nije izašao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA