≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nataša Šavija tvrdi da ju je Stefan tukao kod toaleta nakon čega ju je obezbeđenje izbacilo: Pljuvala sam krv

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Lupio mi je takvu šamarčinu da mi se zamantalo - rekla je ona

  • 8
Stefan Karić, Nataša Šavija Foto: Nikola Tomić, Kobra

Nataša Šavija, koju je, prema njenim tvrdnjama pretukao Stefan Karić, kako Telegraf.rs saznaje, u Urgentni centar KC Vojvodine primljena je sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina.

Naime, Stefan je poveo Natašu na svadbu svog druga, međutim došlo je do konflikta koji je se nije završio samo verbalnim sukobom.

- Sve se desilo kod toaleta, gde nije bilo ljudi. Nisam sigurna ni da li je u tom momentu tu u blizini bilo obezbeđenja. Dva puta me je tako jako počupao da su mi otpali pramenovi. Ja ne mogu da opišem koja je to snaga, ne znam da li se tako kači s muškarcima - rekla je ona.

- Čovek mrzi žene, on je negativan prema ženama iako deluje kao cica mica. Pogotovo mrzi lepe žene. Bio je jako pijan. Lupio mi je takvu šamarčinu da mi se zamantalo. Tad je krenuo da izlazi napolje, ne mogu da se setim da li me je bacio na pod ili sam sama pala, htela sam da mu vratim, povukla sam ga za majicu, opet me je počupao i udario pesnicom. Zatvorilo mi se oko, ovo je katastrofa, čekam operaciju, još nisu precizno rekli kada će biti - priča Nataša i dodaje da se nakon toga vratila u salu gde se održavalo veselje.

- Vratila sam se se za sto da bi svi videli šta mi se desilo, ali me je obezbeđenje izbacilo. Bio je tu neki čovek, otpratio me je do taksija, ja sam otišla do bolnice i tada došla je policija - prepričava starleta za Kurir i dodaje da se loše oseća:

- Loše. Pljujem krv i ide mi iz nosa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petra

    1. maj 2023 | 19:45

    Izacilo he obezbedjenje???ko su ti ljudi ?dali su uopšte normalni ?devojku u takvom stanju da izbace napolje ,bez teksta?i oni treba da odgovaraju,koga štite uopšte ?nasilnika u zatvor !!!

  • Da...

    1. maj 2023 | 19:28

    Ne podrzavam nikakav vid nasilja. Ali ona malo folira...pala u nesvest, čekao operaciju ...a nakon batona se vratila u salu. Iugleda je dama smislila da uzme neku lovu

  • M

    1. maj 2023 | 19:37

    Ako si ti lepa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA