Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkriveno čime se bavi devojka Darka Lazića: Mnogi su se iznenadili kada su čuli koji posao Katarina radi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Katarina je sada svojim pratiocima odgovorila na pitanje o njenom poslu i zanimanju i time stavila tačku na spekulacije da je suprug izdržava

  • 1
Darko Lazić i devojka Katarina Foto: ATAImages/Amir Hamzagic

Darko Lazić mesecima uživa u ljubavi sa novom izabranicom Katarinom, a iako je javnost zna kao pevačevu partnerku, ona ima svoj posao u kojem je vrlo uspešna.

Nakon što je osvanula vest da se Darko oženio svojom devojkom, mediji su tvrdili da Katarina nije u dobrim odnosima sa njegovom porodicom, a o njenom privatnom životu malo se zna, te su se mnogi pitali ko je ona i čime se bavi.

Katarina je sada svojim pratiocima odgovorila na pitanje o njenom poslu i zanimanju i time stavila tačku na spekulacije da je suprug izdržava.

- Radim u jednoj firmi kao dizajner, a uskoro izlazi kolekcija za novi brend sa kojim ću u budućnosti sarađivati - napisala je Katarina.

Iako su postojale brojne spekulacije da je Katarina sa Lazićem zbog novca, kao i da živi na njegov račun, Kaća je sada zatvorila usta i stavila tačku na jednu od neistina o njoj.

(Telegraf.rs)

Video: Šopićka i Karić uhvaćeni zajedno na dočeku srpske Nove godine: S njima bio i Dejan Dragojević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA