Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasio se advokat osumnjičenog Stefana Karića za Telegraf

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekadašnji zadrugar se nakon ovih optužbi nije javljao na naše pozive, a sada se za Telegraf oglasio njegov advokat Goran Karadarević

  • 9
Amidži šou Foto: ATA Images

Bivša manekenka i starleta Nataša Šavija (35), nalazi se u Kliničkom centru Vojvodine, a navodno ju je pretukao Stefan Karić.

Nekadašnji zadrugar se nakon ovih optužbi nije javljao na naše pozive, a sada se za Telegraf oglasio njegov advokat Goran Karadarević.

Nalazim se na godišnjem odmoru zbog praznika. U kontaktu sam sa inspektorom iz PU Sremska Mitrovica i verujem da će Stefan odmah prvi radni dan otići u PU Sremska Mitrovica sa mnom kao svojim izabranim braniocem radi davanja izjave. Iz medija smo saznali da se on pominje kao mogući osumnjičeni zbog čega smo i pozvali nadležne organe da proverimo informacije. Kao i uvek, molim medije da pažljivo izveštavaju javnost o ovom događaju i da se ne iznose neproverene informacije - rekao je Karićev advokat.

Podsetimo, u medijima se spekulisalo da je osumnjičeni za prebijanje starlete Stefan Karić, ali Šavija to nije potvrdila niti demantovala uz obrazloženje da ne želi da "ometa istragu".

Ona je u KC Vojvodina primljena sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina, koje je dobila na svadbi na kojoj je navodno bila sa Karićem.

(Telegraf.rs)

Video: Šopićka i Karić uhvaćeni zajedno na dočeku srpske Nove godine: S njima bio i Dejan Dragojević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tatin sin

    1. maj 2023 | 22:56

    Ovaj ako se provuče onda je otvorena sezona nasilja nad ženama, jer su potpuno nezaštićene i obezpravljene!

  • Драган

    1. maj 2023 | 22:59

    Руменко руменко сад си га уфитиљио

  • Topla Voda

    1. maj 2023 | 23:30

    Jadan i ovaj advokat,ne moze covek ni u BU2 da sastavi tri-cetiri dana bez nekog cimanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA