≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ša prvi put u javnosti sa novom suprugom: "Upoznala sam ga pre 2 godine, bio je skroz propao"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Bio sam se devojkom koje nisu u njenom fazonu - rekao je reper

  • 2
Nenad Aleksić Ša Prisnskrin: Yputube/amidžisou

Reper Nenad Aleksić Ša oženio se sa Vanjom, a sada su se prvi put zajedno pojavili u javnosti.

Naime, oni su došli u emisiju kod Ognjena Amidžića, a voditelj je upitao Ša i Vanju da otkriju kako su se upoznali, ali i tako brzo stupili u brak, što je sve iznenadilo.

- Ja sam uz nju postao tiktoker, ne mogu da verujem, više nisam muzičar. Upoznali smo se pre dve gpodine, sad smo ušli u ozbiljniju priču. Znaš koja je to priča, Las Vegas fazon. Otišli smo kod njenih prijatelja, ušikao sam se od rakije. Bio sam se devojkom koje nisu u njenom fazonu, rekao sam da sa njom hoću da provedem ceo život i da sutra idemo u opštinu i započnemo brak. Mi se ujutru nismo probudili, ali dva-tri dana posle toga obavestili smo naše i otišli u opštinu. Njeni su bili u fazonu da nismo normalni, a moji nisu normalni, kao što ni ja nisam. Las Vegas priča. Kad je nešto suđeno, to je to. Moram da kažem da sam srećan posle ne znam koliko godina - govorio je reper.

- Ja sam njega upoznala pre dve godine, on je skroz propao, bolje da ne pričam - dodala je Vanja.

- Posle "Zadruge 4" šta se sve izdešavalo. Ja sam se nakon "Zadruge 6" izvinio i poslao sam joj poruku: "Ako si ljuta, izvini ako sam pogrešio", a dobio sam odgovor da nije ljuta. Osvojio sam je - pričao je Ša.

- Zbog čega si ga zavolela? - upitao je Ognjen.

- Previše je dobar, pažljiv, poštuje me što je najbitnije. Svaki dan nam je ispunjen i konačno sam srećna - odgvoorila je Vanja.

(Telegraf.rs)

Video: Nije imao šanse u duelu sa Zvezdanom: Ša napustio Zadrugu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA