≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mimi Oro se oglasila nakon što je Šavija pretučena: "Čule smo se, strašno je šta doživljavaju žrtve nasilja"

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Nije joj svejedno, kome bi bilo posle svega šta joj se desilo - rekla je ona

  • 2
Milica Živanović i Nataša Šavija Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Nikola Tomić

Starleta Milica Živanović poznatija kao Mimi Oro oglasila se nakon što je njena koleginica Nataša Šavija pretučena.

Naime, kako je poznato, Natašu je pretukao Stefan Karić, nakon čega je ona završila sa ozbinljnim povredama u Kliničkom centru Vojvodine.

- Videle smo se kod Takija, dugo se nismo videle, mi smo u normalnim odnosima, kad god se vidimo ispričamo se lepo... Čula sam šta se desilo, videla sam i na portalima, meni je to strašno, svakog nasilnika treba kazniti i optužiti, strašno je šta se dozvoljava kada je nasilje nad ženama u pitanju - rekla je Mimi za Republiku i dodaje da se čula sa Šavijom, nakon što je dobila batine i da li joj se na nešto požalila:

- Čule smo se, pustila sam joj poruku naravno, da proverim kako se oseća. Nije joj svejedno, kome bi bilo posle svega šta joj se desilo. Ne bih da iznosim detalje našeg razgovora, jer to je stvarno između nas, ja je poštujem i neću iznositi ništa javno. Samo ću reći da je ona jaka i da će biti dobro, samo je potrebno vreme. Niko ne treba da trpi nasilje i nasilnike, opet ponavljam treba najoštrije osuditi! - završava Mimi za Republiku.

Nataša se nedavno oglasila za portal Telegraf.rs, te otkrila pozadinu priče.

- Istina je da sam pretučena. Dobila sam dva udarca u glavu, dva krvnička čupanja kose i imam prelome vilične kosti. Moram da idem na operaciju, trenutno se nalazim na intezivnoj nezi - rekla nam je ona, pa dodala:

- Oko mi je takođe loše. Oštećeno mi je nešto, doktor mi je rekao da ako ne pristanem da ostanem u bolnici, mogu da ostanem slepa na to oko.

- Ja stavrno ne bih da navodim da je u pitanju bilo ko, ne želim da kažem ime zbog ometanja istrage. Ja bih na Instagramu stavila odmah ko je i prstom pokazala ko je, ali stvarno ne smem to trenutno da radim - istkla je Nataša, pa dodala:

- Tući ženu, kao da tučeš muškarca, za to nema opravdanja. Ovo je klasično nasilje nad ženama.

Nataša je potom otkrila stravične detalje tuče.

- Povukao me je za kosu, nakon čega mi je lupio šamarčinu. Ja sam krenula da mu vratim, ali on me je opet počupao, nakon čega sam završila na podu, pa su usledile pesnice. On je ženomrzac.

- Imaću minimum jednu operaciju, i nadam se da ću uspeti. Nos mi je krvario, bilo je strašno - rekla nam je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA