Vreme čitanja: oko 1 min.

Nataša Šavija danas ide na operaciju: Polomljena kost lica, na jakim je lekovima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve vreme je pod nadzorom lekara

  • 0
Nataša Šavija povreda povrede Foto: Instagram/natasa.savija

Starleta i bivša učesnica "Parova", Nataša Šavija, nalazi se u Kliničkom centru Vojvodine, nakon što je brutalno pretučena.

Slike jezivih povreda lepa manekenka objavila je putem Instagrama, kada je i otkrila da je žrtva nasilja.

- Samo da se vidi umetnost jednog nasilnika nad ženom - napisala je između ostalog u objavi Šavija, koja je sada otkrila da je zakazana operacija.

- Nova operacija zakazana je za sredu. Pijem lekove za bolove, infuziju, antibiotike, tako da mogu da kažem da sada nemam bolova. U pitanju je operacija jagodične kosti, koja je polomljena - rekla je Nataša i dodala:

- Ono što mogu da garantujem jeste da ću se baviti time sve dok se pravda ne istera i nasilnik ne završi kako zakon nalaže, a znamo svi da to nije nanogica, makar imala 10 advokata! Javnost će biti obaveštena kad za to dođe vreme. Za nauk ženama da se ne plaše, ne ćute, ne povlače tužbe i ne opraštaju nasilnicama. Nisam jedna od tih, a neka ne budu ni one. Naišao je na pogrešnu kojoj će ovo da uradi - istakla je starleta za "Kurir".

(Telegraf.rs)

Video: Osman Karić se sprda na račun toga što policija traži Stefana zbog sumnje da je prebio Natašu Šaviju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA