Vreme čitanja: oko 1 min.

"U pucnjavi je ranjeno dete moje prijateljice": Ćerka Merime Njegomir u suzama saopštila stanje devojčice

Vreme čitanja: oko 1 min.

I ona je pohađala školu "Vladislav Ribnikar"

  • 0

Nezapamćena tragedija dogodila se jutros u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je K.K (14) ubio osmoro školskih drugova i radnika obezbeđenja, dok je šestoro učenika i nastavnicu ranio.

Mnoge brojne ličnosti izjavile su saučešće porodicama nastradalih, a jedna od njih je i ćerka pevačice Merime Njegomir, Ljubica. Ona je šokirana krvavim pirom, u kojem je ranjeno dete i njene prijateljice.

Koncert u čast Merime Njegomir Foto: Amir Hamzagić/ATAImages

- Ja sam išla u tu školu. Strašno se osećam. Ranjeno je dete od moje bliske prijateljice, a ćerka moje druge prijateljice je uspela da pobegne, na svu sreću. Ovo je prestrašno. Kako su mi rekli prijatelji taj dečak je ušao sa punim rancem municije i sa dva pištolja u školu, ali sve to je nezvanično. Domara je prvog upucao, potom se popeo na sprat upucao nastavnicu istorije i krenuo da puca na đake - rekla je Ljubica i dodala:

- Deca koja su ranjena imaju nekoliko prostrelnih rana, ovo je užasna tragedija koja je zadesila Srbiju. Žao mi je što je jezivi američki trend ušao u naše škole. Ribnikar je škola koju sam ja završila i moje sestre i brat. Izjavila bih saučešće svima koji su izgubili svoje voljene - rekla je kroz suze ćerka poznate pevačice za "Kurir".

(Telegraf.rs)

Video: Devojčica sa prozora gledala haos: Svedočenje učenice koja je bila skrivena u jednom kabinetu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA