Vreme čitanja: oko 2 min.

Poznati otkazuju nastupe zbog nezapamćene tragedije u školi na Vračaru: "Ovo je znak poštovanja"

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Zanemela sam od sresa, šoka, bola - rekla je Milica

  • 4
OŠ Vladislav Ribnikar pucnjava Ana Nikolić, Aleksandra Prijović, Marija Šerifović, Saša Kovačević, Milica Pavlović i Aca Lukas Foto-kolaž: Tanjug/Zoran Žestić, Marko Jovanović, Antonio Ahel/ATA Images, Nikola Tomić

U osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru danas se dogodila nezapamćena tragedija.

Četrnaestogodišnji dečak K.K. sumnjiči se da je ubio osmoro dece i Dragana V. čoveka koji je radio kao obezbeđenje u školi.

Naši pevači koji imaju zakazane nastupe u regionu ali i širom sveta otkazuju nastupe zbog tragedije koja je zadesila Srbiju.

Jedna od prvih koja je otkazala nastup bila je Marija Šerifović.

- Dragi prijatelji, duboko sam potresena tragedijom koja se dogodila u školi "Vladislav Ribnikar". Odlučila sam da otkažem koncert koji je trebalo da se održi ovog vikenda u akvaparku u Hrvatskoj. Smatram da naredne dane treba da provedemo u tišini i molitvi za nastradale. Moje najiskrenije saučešće i solidarnost u bolu za porodice poginule dece i radnika škole. Marija - napisala je Marija.

Milica Pavlović trenutno je na turneji u Americi, međutim, ovaj zločin ju je duboko potresao, te je i sama istakla da neće pevati.

- Zanemela sam od sresa, šoka, bola... Nezapamćena tragedija, preteški i prestrašni dani za našu zemlju i naš narod. Ne mogu da zamislim kroz kakvu tugu i nesreću sada prolaze roditelji, sestre, braća, prijatelji, rodbina nastradale dece. Moje iskreno i najdublje saučešće. Ne znam šta bih više i mogla da kažem. Moje misli i molitve su sa njima.

- Zbog tragedije u osnovnoj školi na Vračaru, otkazujem svoj nastup koji je zakazan sada za subotu u Dizeldorfu. Sigurna sam da nema potrebe za daljim objašnjenjem. Još jednom moje iskreno i najdublje saučešće svim porodicama nastradalih...

Aleksandra Prijović je takođe otkazala nastup, i izjavila saučešće porodicama.

- U znak poštovanja prema svim žrtvama današnje tragedije i njihovim porodicama, obaveštavam vas da smo otkazali nastupe zakazane za ovaj vikend u klubovima "Pure" Ljubljana i "Vortex" Graz. Novi datumi ovih nastupa će biti uskoro objavljeni. Najiskrenije saučešće svima koje je zadesila ova naopisiva tragedija.

Saša Kovačević je takođe otkazao nastup, te se potresnim rečima obratio porodicama.

- Osećam neopisivu tugu i bol u duši zbog tragedije, koja je pogodila sve nas.  Duboko i iskreno saučešće izjavljujem porodicama poginulih. Neka im dragi Bog podari mir i svetlost u nekoj nebeskoj učionici. Povređenim mališanima neka Bog podari snage da prežive i oporave se od ovog tragičnog događaja.

- Povodom velike tragedije koja je zadesila našu zemlju nastupi Saše Kovalevića se pomeraju za sledeću nedelju.

Aca Lukas, Ana Nikolić kao i Miroslav Ilić su takođe otkazali nastupe povodom tragedije.

- To je najmanje što možemo da uradimo u ovom trenutku, za porodice nastradalih u monstruoznom zločiinu.

Viki Miljković kao i Sanja Vučić pridružile su se ekipi, i takođe otkazale nastupe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ђурађ

    3. maj 2023 | 23:09

    Не потказују они што хоће, него не смеју да држе концерте за дан жалости.

  • Voja

    3. maj 2023 | 23:15

    Polupismeni foliranti.

  • NN

    4. maj 2023 | 00:46

    Pola njih i jesu zagovornici i pripadnici ovog iskrivljenog sistema...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA