Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši dečko Sanje Vučić je prijatelj Uroša B.: Pevačica otkrila da li je poznavala ubicu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica je raskinula vezu sa zadrugarem pre tri godine, ali ih i dalje povezuju zbog duge romanse koju su imali

  • 0
Sanja Vučić, Uroš B i Nikola Đorđević Foto: Instagram, Printskrin: Instagram/sanjalilwolf, /nikola_djordjevicc

Bivši učesnik "Zadruge", Nikola Đorđević, poznavao je Uroša B. (21) koji je osumnjičen za ubistvo osmoro ljudi u okolini Mladenovca.

Na društvenim mrežama imali su zajedničke fotografije i snimke, a na jednom od njih vidimo kako se Uroš potapa u zaleđeno jezero i oponaša bivšeg robijaša Kristijana Golubovića, a Nikola ga snima.

Kako je očigledno bio blizak sa dečkom koji se sumnjiči za strašna ubistva, mnoge zanima da li je Nikolina bivša devojka, Sanja Vučić, sa kojom je dugo bio u vezi, zna za njihovo prijateljstvo i da li je poznavala Uroša.

- Ne poznajem ubicu. Ne želim da me povezuju sa njim! Ne mogu da poverujem šta se dešava ovo... Sačuvaj me Bože i sakloni. Gde će mu duša?! Naježila sam se - rekla je Sanja i dodala da sa bivšim dečkom Nikolom Đorđevićem nije u kontaktu:

- Nikola i ja nismo zajedno već tri godine. Verovatno su se on i ubica upoznali jer obojica voze i vole motore - rekla je Sanja Vučić za "Informer".

(Telegraf.rs)

Video: Snimak kako odvode Uroša B. posle hapšenja u selu Vinjište kod Kragujevca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA