Vreme čitanja: oko 1 min.

Žarko Laušević nije autor stihova koji su posvećeni ubijenoj deci: Glumac nema profil na Instagramu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon jučerašnje vesti da je Laušević posvetio stihove na društvenoj mreži Instagram, njegov punomoćnik je kontaktirao Telegraf.rs, te je uputio zahtev za objavljivanje odgovora

  • 0
Žarko Laušević Foto: Milena Đorđević

Glumac Žarko Laušević nije autor pesme posvećenoj preminuloj deci koja je osvanula juče, 4. maja, na društvenim mrežama.

Naime, nakon jučerašnje vesti da je Laušević posvetio stihove na društvenoj mreži Instagram, njegov punomoćnik je kontaktirao Telegraf.rs, te je uputio zahtev za objavljivanje odgovora u kojem je, pre svega, istakao da Žarko nije autor stihova koji su osvanuli na pomenutoj platformi, kao i da ne poseduje nalog na istoj.

Naš klijent Žarko Laušević NIJE autor pomenutih stihova. Takođe Vas obaveštavamo da g. Žarko Laušević nema ni jedan nalog ni na jednoj društvenoj mreži, pa samim tim nije ni mogao da objavi pomenutu pesmu putem svog naloga.

- Najblaže rečeno, tužno je da u ovako nesrećnom i bolnom trenutku neko promoviše svoj "talenat" krijući se iza imena poznatih ličnosti, u ovom slučaju, iza imena poznatog glumca Žarka Lauševića. Podnećemo krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu, Odeljenju za visokotehnološki kriminal u Beogradu, protiv NN lica, koje je otvaranjem lažnog naloga prouzrokovalo ovu situaciju - napisao je punomoćnik Žarka Lauševića, Zoran Golubović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA