Vreme čitanja: oko 1 min.

Viki za Telegraf otkrila kako se ubica ponašao u društvu: "Ćuti i smiren je, ali kada krene na nekoga..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Viki je istakla da joj je Nikola, bivši rijaliti učesnik i Urošev dobar drug, pričao kako se Uroš ponašao kada mu naiđe "žuta minuta"

  • 17
Viki Mitrović Uroš Blažić Nikola Đorđević Foto-montaža: ATA Images/Antonio Ahel, MUP Srbije, Instagram/nikola_djordjevicc

Nakon što je otkriveno da se masovni ubica Uroš B. družio sa bivšim zadrugarom Nikolom Đorđevićem, oglasila se i Viki Mitrović, koja je takođe poznavala ubicu.

Naime, Viki je izjavila da je znala da je Uroš spreman da uradi tako nešto, a mi smo je kontaktirali da nam objasni na šta je tačno mislila.

Viki je za Telegraf otkrila da se sa Nikolom ne čuje više, ali da joj je on pričao šta je tačno Uroš bio spreman da uradi, budući da su nerazdvojni.

- Pričao mi je Nikola da je Uroša vodio kada je išao po splavovima i kada je čuvao neke likove. Znala sam da je ovako smiren, ali isto tako kada mu "kvrcne" u glavi, da je u stanju da uradi svašta - započela je Viki za Telegraf.rs.

Ona je otkrila i kako se Uroš ponašao budući da joj je Nikola pričao detalje.

- On uvek ćuti i smiren je, ali kada krene na nekoga onda bude problem, nikada nisam bila svedok, ali mi je pričao Nikola, sa kojim nisam više u kontaktu - bila je iskrena Mitrovićeva za Telegraf.rs.

Podsetimo, Uroš B. uhapšen je kod Kragujevca.

Prema našim informacijama, on je bio sa društvom u školskom dvorištu kada se posvađao sa njima. Došao je do kuće i uzeo automatsku pušku. Potom se vratio do društva, pucao na ekipu koja je pravila roštilj, zatim seo u mercedes i navodno pucao iz automobila u pokretu.

Navodno, on je kasnije menjao automobil.

Inače, osumnjičeni nije osuđivan, međutim, kako saznajemo, prijavljivan je za nasilje i važio za problematičnog muškarca. Navodno, napadač je sin vojnog lica.


(Telegraf.rs)

Video: Masovnog ubicu Uroša B. doveli u stanicu: Telegraf na licu mesta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    5. maj 2023 | 21:16

    Svi mi znamo sta rade tatini sinovi po celoj Srbiji a svi znamo i kome su podobne te tate pa im se moze

  • Maja

    5. maj 2023 | 22:59

    Bude li ova komentarisala i dalje sve ce se svesti na isto.Sad je jako bitno sta ona komentarise.Propast drustva

  • Bg

    5. maj 2023 | 23:28

    Ukinuti pod hitno reality programe.To nas je i dovelo do ovoga!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA