Vreme čitanja: oko 1 min.

Lepa Lukić zabrinuta zbog stanja Vesne Zmijanac: "Bolest ne bira godine, sve je to stresno"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Vesna je mlađa od mene - rekla je Lepa

  • 2
Lepa Lukić i Vesna Zmijanac Foto: Nikola Tomić, Milan Maricic/ATA Images

Pevačica Lepa Lukić zabrinuta je zbog zdravstvenog stanja Vesne Zmijanac.

Naime, Vesna je operisana, te je njeno stanje stabilno, međutim pevačica ne miruje te želi da pomogne koleginici kako god može.

- Jako sam se zabrinula za Vesnu Zmijanac kada sam čula da loše zdravstveno i da je morala na hitnu operaciju. Baš mi je žao. Ne vredi, stresno je sada sve i eto to se onda odrazi na zdravlje. Vesna je mlađa od mene, ali bolest ne bira godine. Planiram da je zovem, da se čujem sa njom, ali nemam njen telefon. Moraću da nabavim od nekoga sa estrade i da je pitam kako je i da li joj nešto treba. Iako je sigurno Nikolija kod nje na Bukulji i sve joj pomaže - kaže Lepa.

Kraljica narodne muzike se osvrnula i na nastupe koje nije imala u Beogradu od pre tačno godinu dana, kada je nastupila u Skadarliji.

- Što se tiče nastupa po Beogradu, nema ništa za sada. Ukinuli su one nastupe koji su bili u Skadarliji, a ovaj restoran novi u koji su svi sada prešli na Autokomandi da pevaju, to je više za ove mlade. Ja niti jurim nastupe, niti su mi sada potrebni, a nisam ni u toku iskreno - zaklučila je pevačica za Informer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    7. maj 2023 | 07:14

    E pa Lepa je jedino pod stresom ako penziju potroši na kocku a 10 u mesecu kad su penzije je daleko......nit briga nit pameti..........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA