Vreme čitanja: oko 1 min.

Sofija ogorčena nakon masovnog ubistva u Mladenovcu: "Ne zanima vas jer se nije dogodilo u vašem dvorištu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Lično imam potrebu da pričam o mrtvoj deci i nedužno stradalim ljudima - rekla je ona

  • 9
Sofija Milošević Foto: Privatna arhiva, Instagram/sofijamilo

Manekenka Sofija Milošević ogorčana je na sve ljude koji se ne saosećaju sa porodicama žertava, te uživaju pijuću kafe u kafićima, što je njoj neshvatljivo.

Naime, Sofija ne može da shvati da većina ljudi reagije sasvim "noramlno", i da bezbrižno uživaju u vikendu.

- Da li vas ovo ne interesuje jer se dogodilo u Mladenovcu, a ne u vašem dvorištu? Da se desilo u vašem, bili biste strašno uvređeni. Nas koji imamo empatiju i svest - ne zanima nas vaš stori iz kafića danas. Strašno – napisala je manekenka i dodala:

- Lično imam potrebu da pričam o mrtvoj deci i nedužno stradalim ljudima. Zašto? Zato što ne želim da ovo nikada zaboravimo. Želim da uradimo sve što je u našoj moći da se ovo nikada ne ponovi. Zato što poštujem sve umrle, i makar mali deo se saosećam sa roditeljima stradalih, jer ne mogu da osetim tu strahotu kao što oni osećaju, želim da pričam o ovome. Dužni smo im svi to. Ne smemo dozvoliti da za deset dana svi zaboravimo ovo. Šta si danas uradio drugačije? Da li si pričao sa svojim bližnjima? Da li si pričao sa svojom decom? Svačija uloga u ovome je važna - poručila je Sofija na svom Instagram storiju.

Njenu objavu pogledajte ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA