Vreme čitanja: oko 2 min.

"Manijak je izvadio nož": Tijana Ajfon nakon napada u Beogradu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Starleta je istakla da je manijak pretio i da je u jednom trenutku izvadio i nož

  • 2
Tijana Ajfon policija rotacija Foto-kolaž: Mateja Beljan, Kobra

Kontroverzna starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, kako prenose domaći mediji, napadnuta je prošlu noć u jednom beogradskom naselju.

Naime, brzom reakcijom policije, koju je Maksimovićeva pozvala, sprečen je veći incident, a sada se oglasila starleta i otkrila šta se zapravo desilo.

Tijana se oglasila na Instagramu i istakla da je manijak pretio, a onda je dodala i da je imao nož kod sebe, koji je u jednom trenutku i izvadio.

- Sinoć oko 23:30 na Zvezdari kod Aviv parka napadnuta sam od strane manijaka kad sam išla da preparkiram auto. Manijak je pretio i u jednom trenutku izvadio nož, uspela sam da dozovem pomoć i prijatelje koji su mi pritekli u pomoć i pozvali policiju. Brzom reakcijom policije spašena sam ja,moji prijatelji i ljudi oko mene. Ne želim da pomišljam kako je ovo moglo da se završi! Hvala policiji i svima koji su brzo reagovali - napisala je Tijana na pomenutoj mreži.

Tijana Ajfon Printskrin: Instagram/ticamaksimoviccocoti

Tijana je u sledećim storijima objavila i muškarca, kom je sakrila facu, ali mu se u rukama vidi nož, kao i brzu reakciju policije.

Podsetimo, starleta je bila osuđena pre tri godine za podvođenje devojaka. Ona je uhapšena u Bjeljini zbog optužbi za bavljenje prostitucijom, zbog čega je u zatvoru provela mesec dana.

Starleta je rešila da stavi tačku na te navode i prizna šta je prava istina.


- Zato što sam javna ličnost, zato sam bila na udaru. Da sam bila obična osoba, to bi prošlo sa nekom prekršajnom kaznom. Nisam se bavila prostitucijom, niti sam osuđena da sam se bavila prostitucijom. Bila sam u zatvoru, krivično sam gonjena i optužena zato što su moje "jako dobre drugarice" rekle da sam ih podvodila. Ja sam osuđena kao da sam njih podvodila, kao makro. Ali, ja nisam to. Namontirale su me da bi izvukle svoje dupe, a ja da sedim u zatvoru mesec dana. Osuđena sam na godinu dana, ne idem u zatvor - rekla je Tijana Ajfon za Grand.

(Telegraf.rs)

Video: Haljina od slomljenih ogledala: Specijalni stajling Tijane Ajfon za jubilarni 30. rođendan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Србин

    10. maj 2023 | 11:23

    Ти си зло овог друштва!

  • Milan

    10. maj 2023 | 13:45

    Možda zbog parkinga nastao problem. Beograđani su jako agresivni kad su u pitanju kučići i parking.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA