Vreme čitanja: oko 1 min.

Vanja Mijatović mladi upropastila svadbu: "Plakala je mnogo zbog mene, ali to je viša sila"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Sećam se svoje svadbe i koliko mi je bilo važno da taj dan bude savršen - rekla je ona

  • 1
Revija TC Galerija Foto: Nikola Tomić

Pevačica Vanja Mijatović otkazala je nastup zbog trodnevnih dana žalosti, kao i mnoge njene kolege, međutim, njena situacija bila je malo komplikovaniija.

Naime, Vanja nije otkazala običan nastup već svadbu, te je mlada to jako teško podnela.

- Jako me je potreslo to što se desilo i apsolutno nisam mogla da pevam i veselim se dok je naša zemlja zavijena u crno - rekla je Vanja, i dodala:

- Upropastila sam jednoj mladi venčanje, njen najlepši dan koji je iščekivala s takvom radošću. Kada sam joj otkazala, plakala je jako i mnogo mi je žao. Sećam se svoje svadbe i koliko mi je bilo važno da taj dan bude savršen. Ali, svesna je da je tako moralo i nadam se da se nije naljutila na mene. Viša sila - rekla je Vanja Mijatović za Alo.

Podsetimo, masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", u kojem je ubijeno devetoro ljudi, šokirao je Srbiju i zavio domaću javnost u crno. Nažalost, samo dan kasnije došlo je do krvavog pira u Mladenovcu, kada je U.B. ubio osmoro ljudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA