Vreme čitanja: oko 1 min.

"Omalovažavali su ga zbog kilograma, Nikola mu je pomagao da zaradi": Zadrugarka otkrila nove detalje o Urošu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Samo tri dana pre masakra bila je u društvu ubice

  • 5
Nikola Đorđević, Uroš B. Sofija Una Manić Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATAImages, MUP, Youtube/zadruga official

Uroš B. (21) napravio je krvavi pir u okolini Mladenovca, kada je usmrtio osmoro i ranio četrnaestoro ljudi, u noći 4. maja.

Nakon osam sati potrage, uhapšen je i predat policiji u Smederevu, a danas je priveden i njegov otac Radiša B. kod koga je, kako saznaje Telegraf.rs, pronađeno oružje, koje je oduzeto.

Inače, ubica Uroš se družio sa brojnim zadrugarima, a jedan od najbližih prijatelja mu je Nikola Đorđević.

U javnosti su od tada izašli snimci i sa Filipom Carem, a i sa Deniz Dejm. Ovih dana su isplivali i snimci na kojima je ubica blizak i sa bivšom zadrugarkom Deniz Dejm, a sada se oglasila i bivša učesnica "Zadruge 6", Sofija Una Manić, koja je tri dana pre masakra bila u društvu ubice.

Sofija je do detalja opisala kako se Blažić ponašao te noći. Na prvu loptu stekla je utisak da je pristojan i fin mladić sa osmehom na licu, pa mu je čak dozvolila i da je odveze kući nakon noći provedene u klubu.

- Uroš je tu noć bio u ulozi obezbeđenja. Vozio nas je, mi smo sedeli pozadi. U jednom momentu, kad smo izlazili iz kola, ispao mi je deo električne cigarete, on je samoinicijativno uzeo da mi potraži. Cele večeri je sedeo u ćošku, pio je vodu, nije ni pušio. Miran, staložen, kulturan - ispričala je bivša zadrugarka i dodala...

- On je imao ogroman višak kilograma i Nikola mi je pričao da su ga dosta zbog toga omalovažavali. Njih dvojica su gajili istu strast prema motorima i Nikola mu je pomogao da zaradi radeći kao obezbeđenje, trenirao je, ali motiv je, kako sam čula, omalovažavanje, a taj utisak sam i ja stekla - izjavila je Sofija Una za "Srbiju Danas".


(Telegraf.rs)

Video: Rekonstrukcija kretanja masovnog ubice Uroša B.: U 2 sela ubio 8 osoba i još

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    10. maj 2023 | 11:34

    Izlaze raznorazni pacovi iz svojih rupa dno DNA pokusava da opravda zlocin ovog Monstruma bio ja fin i kulturan i sl...... ne mogu da verujem jos uvek sta se je dogodilo gledam slike ubijenih brata i sestre i drugih mladih ljudi Koje je ovo cudoviste ubilo i mislim da je jedina kazna smrt za zlocinca. TIME NECEMO VRATITI ZRTVE ALI OVO JE PREVELIKA TUGA I BOL....SVI GOVORIMO NEKA POCIVAJU U MIRU SAUCESCE FAMILIJIMA ALI RECE UTEHE NE POSTOJE NJIHOVE FAMILIJE NECE DOZIVETI DA ZENE I UDAJU NECE UNUKE DOCEKATI.....TUGA DO NEBA😢😢😢😢😢😢😢😢

  • BOBA

    10. maj 2023 | 11:34

    Da li postoji jedan čovek na svetu koji nije ponekad omalovažavan,mislim da ne i to samo bolesnim umovima može da bude razlog da naprave masakr i to osobama koje ne poznaje,takve osobe me treba da postoje na ovom svetu,treba vratiti smrtnu kaznu za ovakve masakre a i policija treba kao u Americi da ih liši života pošto su kukavice i neće ubiti sebe posle ovakvih zločina

  • Sk

    10. maj 2023 | 13:45

    Miran staložen al pucao na pse

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA