Vreme čitanja: oko 2 min.

Sofija Rajović prelazi u pevačice: "Idem na časove pevanja da bih u kafani bolje zvučala"

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Kažu da imam sluha - rekla je ona

  • 1
Sofija Rajović Sofija Rajović Foto: Nikola Tomić

Glumica Sofija Rajović stekla je veliku popularnost u seriji "Igra sudbine", a sada je počela da ide i na časove pevanja.

Naime, ona je priznala da želi da se bavi profesionalno pevanjem.

- Počela sam da idem na časove pevanja da bih u kafani mogla lepše da zvučim. Kažu da imam sluha, a profesorka me laže da imam i glas, ona tvrdi, ali ja mislim da na tome treba još da se radi - rekla je glumica pred kamerama "Exkluziva" koja je priznala da joj je uvek bio san da snimi nešto.

Sofija Rajović je živela u Majamiju i drastično se ugojila, te je ispričala da je za 23 dana dobila čak 10 kilograma.

- Da imam problem bilo je vrlo očigledno, ali ne meni već mojoj tadašnjoj cimerki u Americi. Moje povećavanje kilaže dogodilo se rapidno pa moj mozak uopšte to nije registrovao, nisam to čak ni u ogledalu primetila. Od momenta kada sam došla u Majami, nikada to neću zaboraviti, prošla su 23 dana kada mi je prijateljica s kojom sam živela kazala: Sofi, mislim da si se malo ugojila - prisetila se Sofija u emisiji dr Branke Marković.

- Sklona sam tome da nosim široke stvari jer ne volim da me nešto steže, i rekla sam joj: Ma ne, nije to ništa. Onda sam stala na vagu i videla da pokazuje 73 kilograma, a u Ameriku sam stigla sa 63. Za svega 23 dana ugojila sam se deset kilograma! Mislila sam da je vaga pokvarena i pozajmila sam komšijinu i ona je pokazala isto. Tada sam shvatila da nešto nije u redu jer u ishrani nisam ništa drastično promenila. Jesam jela dve kugle sladoleda dnevno i jela u restoranima, a poznato je da Amerikanci koriste mnogo putera i da hrana ima više aditiva, ali količinski nisam toliko jela da bih dobila deset kilograma - kazala je Sofija na TV Doktor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA