Vreme čitanja: oko 1 min.

Hype vam predstavlja koncert koji se ne propušta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pop ikona sa impresivnom karijerom Ana Nikolić, sprema se za veliki koncert koji će se održati u Štark Areni 7. oktobra 2023. godine

  • 1
Ana Nikolić Foto: Promo

Organizacija ovog spektakularnog događaja poverena je Hype produkciji, renomiranoj kući koja je poznata po svojim vrhunskim koncertima i nezaboravnim muzičkim iskustvima.

Ulaznice za ovaj jedinstveni koncert mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Tickets Vision, vodećoj prodajnoj mreži za karte u regionu. Takođe, ljubitelji muzike mogu kupiti ulaznice i putem interneta, posetom zvaničnoj prodajnoj platformi tickets.rs.

Koncert Ane Nikolić je već privukao veliku pažnju fanova širom regiona, a očekuje se da će Štark Arena biti ispunjena do poslednjeg mesta. Ova muzička zvezda je poznata po svojim energičnim nastupima i emotivnim interpretacijama, a njeni koncerti uvek ostavljaju snažan utisak na publiku.

Očekuje se da će ulaznice biti rasprodate brzo, stoga se savetuje da ljubitelji muzike požure i obezbede svoje mesto na koncertu Ane Nikolić. Ovo će biti prilika da se publika uživo susretne sa njenim najvećim hitovima i uživa u nezaboravnoj atmosferi koju samo ovakvi događaji mogu pružiti.

Ana Nikolić je tokom godina osvojila srca mnogih slušalaca sa svojim prepoznatljivim glasom i iskrenim tekstovima. Njena muzika prelazi žanrovske granice, a njena autentičnost i talenat su je svrstali među najveće zvezde na regionalnoj sceni. Koncert u Štark Areni će biti prilika da se ovoj muzičkoj divi oda priznanje i uživa u njenim izvanrednim nastupima.

Ne propustite priliku da budete deo ove muzičke poslastice. Rezervišite svoje ulaznice na vreme i budite spremni za spektakularan koncert Ane Nikolić u Štark Areni 7. oktobra 2023. godine. Očekuje nas nezaboravna noć ispunjena muzikom, emocijama i neprekidnim ritmom.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA