Vreme čitanja: oko 1 min.

Vanredno stanje u Zvezdama Granda, Ceca van sebe: "Ovo je toliko jadno, da se nosite u..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Ovo su jako ružno - rekla je Ceca

  • 0
Ceca Ražnatović Pritnskrin: Youtube/zvezdegrandaofficial

Muzičko takmičenje Zvezde Granda mesto je na kojem se susreću talenti sa oštrim kritikama, međutim, kada dođe do sukoba mišljenja članova žirija, haos je neizbežan.

Naime, Ceca Ražnatović je u jednom trenutku doživela pomračenje, zbog glasanja čijim ishodom nije bila zadovoljna.

- Glasanje je sramota. Sramota - kratko je poentirala Miljkovićeva pokazujući na kolege. U sve se umešala i Ceca koja je odbrusila Bosancu.

- Što ne bih replicirala? Šta to znači? Zašto se neki ovde povlače - pitala se Ražnatovićka, dok je Mili branio stavove Bosanca i Ane Bekute.

Sitaucija se izmakla kontroli kada se Ceca osetila uvređenom i napustila stolicu sa koje je bodrila svog kandidata na sceni.

- Da se nosite. Ja sam znala da će biti ovakav ishod glasanja, znala sam da Mili neće dati glas. To je toliko jadno - iznervirano je vikala Ceca Ražnatović i dodala:

- Hoćeš da ućutiš? Jesam li ja govorila dok si ti lupetao gluposti? Ovo su jako ružno, maliciozni komentari i mislim da si oštećen– oštro je zaključila pevačica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA