Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo gde možete pratiti uživo TV prenos finala Evrovizije 2023

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon uzbudljivih nastupa u polufinalima, borba za prestižnu nagradu trofej Evrovizije se nastavlja u finalu u kojem se takmiči 26 izvođača.

  • 0
Evrovizija Printskrin: Youtube/Eurovision Song Contest

U subotu, 13. maja u 21. čas, na Prvom programu, u direktnom prenosu iz Liverpula, možete da pratite finale 67. takmičenja za Pesmu Evrovizije.

Nakon uzbudljivih nastupa u polufinalima, borba za prestižnu nagradu trofej Evrovizije se nastavlja u finalu u kojem se takmiči 26 izvođača. Predstavnik Srbije, Luk Blek sa numerom "Samo mi se spava" nastupa pod rednim brojem 5. Sa prostora bivše Jugoslavije u finale su se takođe plasirali i predstavnici Slovenije i Hrvatske.

Prema propozicijama takmičenja, u finale su se automatski plasirali članovi takozvane

"Velike petorke" Nemačka, Španija, Italija, Velika Britanija i Francuska, a sa njima i prošlogodišnji pobednik Ukrajina.

Osim njih, u finalu ćemo gledati i slušati predstavnikeAustrije, Portugalije, Švajcarske, Poljske, Srbije, Kipra, Švedske, Albanije, Estonije, Finske, Češke, Australije, Belgije, Jermenije, Moldavije, Norveške, Litvanije, Izraela, Slovenije i Hrvatske.

Direktan prenos finala "Pesme Evrovizije" pratite od 21 čas na RTS 1, RTS Svet, RadioBeograd 1 i preko multimedijalne platforme RTS Planeta.

(Telegraf.rs)

Video: "Bitno je zagrliti svoju zemlju...": Luka Blek za Telegraf.rs nakon prolaska u finale

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA