Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovako je glasao srpski žiri na Evroviziji: Slovenci dobili maksimum poena, a evo kako su prošli Hrvati

Vreme čitanja: oko 1 min.

Voditeljka Dragana Kosjerina saopštila je glasove članova žirija

  • 4
Evrovizija 2023 Printskrin: Youtube/EurovisionSongContest

Švedska i njihova predstavnica, umetnica Lorin, osvojila je prvo mesto na Evroviziji 2023 koja se održala u Liverpulu, u Velikoj Britaniji.

Naime, kada je na red došlo glasanje i uključivanje svake zemlje učesnice u program, došao je red i na nas.

Voditeljka Dragana Kosjerina saopštila je glasove članova žirija, a Srbija je 12 poena dala Sloveniji i bendu "Joker Out".

Srbija je Izraelu dodelila 10 poena, Hrvatima smo dali 8, Fincima 7, Austriji 6, Šveđanima 5, Francuzima 4, Špancima 3, Italijanima 2 i Češkoj 1.

Evrovizija 2023 Printskrin: Youtube/EurovisionSongContest

Bojan, predstavnik Slovenije, koji je ujedno i srpkog porekla, je u kameru nakon što je Kosjerina saopštila bodove rekao "Volimo vas, volimo vas, hvala vam" i poslao poljubac.

Podsetimo, srpski predstavnik na Evroviziji, Luka Blek, predstavio nam se sa numerom "Samo mi se spava", a osvojio je 24. mesto nakon glasanja.

(Telegraf.rs)

Video: Predstavnici medija opkolili Lorin, ona tražila zaštitu od direktora produkcije Telegrafa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gvozden

    14. maj 2023 | 10:05

    Debakl za Srbiju, godinama unazad nismo bili toliko nisko na dnu tabele, a šta bi drugo i očekivali od mamurnog spavača koji mrmlja sebi u bradu i skakuće kao kornjača. Greškom je i ušao u finale, svi drugi su bolje pevali.

  • Je li dobro

    14. maj 2023 | 09:48

    nocas spavao

  • Milan

    14. maj 2023 | 15:34

    Pa valjda je muzička numera spoj,sinhronizacija instrumenata i glasa pevača uz određenu ritmiku koja je slušaocu prepoznatljiva i lako ulazi u uši. Ova naša a i ona od prošle godine to nisu! Ljudi koji osmišljavju,realizuju i šalju ovakve performanse na Evroviziju imaju potpuno pogrešan pristup ovom takmičenju i na taj način smanjuju vidljivost Srbije pred evrovizijskim auditorijumom. Možda za nešto drugo ali ovakvi performansi nisu za ovo takmičenje ! Slušaoci u Srbiji sigurno nisu izabrali ovu pesmu a monopol grupe neznalica na izbor pesme se mora ukinuti! P.S Luce Black nije pokazao ni pevačke kvalitete ako je uopšte imalo šta da se peva!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA